Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Η αντίδραση όταν ο σύντροφός της Γιάννης δέχτηκε διαδικτυακό φλερτ - "Καμία ντροπή;"

Ο σύντροφός της φαίνεται ότι προσέλκυσε το ενδιαφέρον των followers της

HLIANA90

Μία όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή διανύει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθώς στο πλευρό του αγαπημένου της, Γιάννη Καραβασάνη.

Η Ηλιάνα και ο Γιάννης είχαν παντρευτεί το 2015 στο Λος Άντζελες με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο. Η σχέση τους δοκιμάστηκε και αποφάσισαν να χωρίσουν. Τέσσερα χρόνια όμως έπειτα από το χωρισμό τους, αποφάσισαν να δώσουν άλλη μία ευκαιρία στη σχέση τους. Η Ηλιάνα πρόσφατα μοιράστηκε φωτογραφίες του αγαπημένου της, γράφοντας: "Ο Γιάννης 5, δηλαδή ο δικός μου Γιάννης, παραπονέθηκε με τη χθεσινή φωτό ότι μια φορά τον ανέβασα και ήταν άσχημος. Ο οπότε πάρτε τον εδώ μαυρισμένο, με θεληματικό πηγούνι και πολλά υποσχόμενο βλέμμα και φυσικά με εμένα να μη φαίνομαι για να ξεχωρίζει η ομορφιά του".

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Η αντίδραση όταν ο σύντροφός της Γιάννης δέχτηκε διαδικτυακό φλερτ - "Καμία ντροπή;"

Η φωτογραφία του φαίνεται ότι κίνησε το ενδιαφέρον των followers της που της έστελναν για να μάθουν περισσότερο για εκείνον. Τότε, η Ηλιάνα με διάθεση για χιούμορ, τους απάντησε: "Βλέπω το ενδιαφέρον μετατοπίστηκε στον Γιάννη 5. Αυτός είναι δικός μου καλέ. Καμία ντροπή πια; Θα βάλω τα χεράκια μου να βγάλω τα ματάκια μου;".


Ηλιανα -900000

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ