Follow us

Ο Νίκος Ψαρράς σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του, Έλενα Καρακούλη

Ο Νίκος Ψαρράς και η σύζυγός του έκαναν μια εμφάνιση στο θέατρο

MissBloom TEAM
Νίκος Ψαρράς NDP

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε το βράδυ της Πέμπτης ο Νίκος Ψαρράς, μαζί με τη σύζυγό του, Έλενα Καρακούλη. Το αγαπημένο ζευγάρι παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Ο Πατέρας”.

Ο Νίκος Ψαρράς σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του, Έλενα Καρακούλη

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2012 στο Εθνικό Θέατρο που εκείνη ήταν δραματολόγος στην παράσταση "Τρωίλος και Χρυσηίδα" που εν τέλει δεν ανέβηκε ποτέ και έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον ηθοποιό σπάνια να μιλάει για τον γάμο τους και τον γιο τους.

Ο Νίκος Ψαρράς μιλώντας στο "Στούντιο 4” είχε δηλώσει: "Όταν μπήκε η Έλενα στην πρόβα και περπατούσε και την είδα, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν "θα μπορούσε αυτή να είναι η μάνα του παιδιού μου;”. Μέχρι να καθίσει το είχαν πάρει χαμπάρι όλοι. Το κατάλαβε και εκείνη γιατί με πρόδωσε ο Νίκος Κουρής που της είπε "Έχεις ομορφύνει πολύ, να φανταστείς από την ώρα που μπήκες στην πρόβα ο Ψαρράς έχει τρελαθεί”. Βγαίναμε όλοι μαζί σαν θίασος και έγινε σιγά σιγά. Την επόμενη μέρα πήγα και της φίλησα το χέρι και της συστήθηκα γιατί είχα ντραπεί. Πολύ σύντομα συγκατοικήσαμε. Μετακόμισε σπίτι μου στον 1,5 μήνα"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ