Follow us

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε το σαλόνι της ... παιδότοπο | Η ανάρτησή για τη μικρή Ολίβια

Η Μαίρη Συνατσάκη τροποποίησε το σαλόνι της για χάρη της μικρής της

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη @mairiboo

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι λίγο πριν αλλάξει η χρονιά, όμως η επιχειρηματίας και influencer μάς δείχνει σιγά σιγά μέρη του.

Διαβάστε Επίσης

Έτσι μέσα από το Instagram της, αλλά και το Youtube κανάλι της έχουμε δει ότι πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο σπίτι με φωτεινούς χώρους. Όμως λόγω της ενός έτους κόρης της, Ολίβια, ο χώρος και τα πράγματα έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να είναι κατάλληλα όλα για εκείνη.

Σε μια ανάρτηση που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη έδειξε το σαλόνι της, το οποίο όπως είπε και η ίδια το έχει κάνει σαν παιδότοπο για τη μικρή, μιας και έχει πάρα πολλά παιχνίδια.

"Ζούμε σε παιδότοπο. Ναι, εντάξει με ικανοποιεί έστω και για μια στιγμή να τα βλέπω συμμαζεμένα", έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Συνατσάκη σπίτι

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, η Mairiboo είχε πει για την απόφαση τους να μετακομίσουν ότι: "Πρέπει να είμαστε πιο κοντά με τον κόσμο μας, δεν βγαίνει αλλιώς. Οπότε θα πάμε να είμαστε πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους, να μην είμαστε τόσο απομακρυσμένοι".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ