Follow us

Νέα εμφάνιση για την εγκυμονούσα Ελισάβετ Σπανού | "Είχα κάνει κατάψυξη ωαρίων"

Όσα είπε για τον πατέρα και το φύλο του μωρού.

MissBloom TEAM

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ελισάβετ Σπανού, αφού όπως ανακοίνωσε μέσω Instagram προ ημερών περιμένει το πρώτο της παιδί. Για να ανακοινώσει τα ευχάριστα στους ακόλουθούς της, η δημοφιλής τραγουδίστρια πόζαρε με ένα μαύρο στράπλες φόρεμα που τόνιζε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η Σοφία Αλιμπέρτη αγαπάει τη μονοχρωμία | Η εμφάνιση με total black συνολο

Χθες έκανε την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση ως εγκυμονούσα, καθώς βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή "Γεια Σου". Όπως αποκάλυψε στην Μαρία Μπεκατώρου, διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει κορίτσι.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στην κουζίνα με τις κόρες της | Το εύκολο κέικ – βασιλόπιτα που έφτιαξε

"Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης ήταν δύσκολοι. Άκουγα ότι "η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας". Και εγώ δεν μπορούσα να σηκωθώ από τον καναπέ να πάω στο κρεβάτι. Μέχρι την 11η εβδομάδα ήταν δύσκολη εγκυμοσύνη, ήταν ασταθής, δεν ήξερα πώς θα συνεχίσει. Τώρα όλα είναι καλά, αλλά πέρασα ένα στρες τον πρώτο καιρό. Αυτή η εγκυμοσύνη μου ήρθε ξαφνικά, μας προέκυψε και την καλοδέχτηκα. Είχα κάνει την κατάψυξη ωαρίων για να μου φύγει το στρες, δεν θεωρώ ότι ήταν τυχαίο που τελικά τρία χρόνια μετά έμεινα έγκυος. Ευχαριστήθηκα τη σχέση μου με τον άνθρωπο που είμαι μαζί" είπε η Ελισάβετ Σπανού.

Όσον αφορά τον πατέρα του παιδιού της είπε: "Μου έχει συμβεί κάτι υπέροχο και κρατάω την προσωπική μου ζωή, προσωπική εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχει λόγος που το κάνω αυτό".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ