Jennifer Aniston | Μίλησε ελληνικά στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards

Once Ελληνίδα... always Ελληνίδα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Και μιας και έχουμε μπει για τα καλά σε mood βραβείων, με αποκορύφωμα φυσικά τη μεγάλη βραδιά των Oscar στις 10 Μαρτίου, λίγες ώρερς πριν πραγματοποιήθηκε η απονομή των Critics Choice Awards, η οποία είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο λόγω Γιώργου Λάνθιμου - η Emma Stone βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στο Poor Things - αλλά και λόγω διαφόρων μικρών γεγονότων που συνέβησαν στο κόκκινο χαλί.

Critics Choice Awards | "Καλύτερη ηθοποιός" η Emma Stone με το "Poor Things" - Το "σ' αγαπώ" στον Γιώργο Λάνθιμο

Ένα από αυτά, ήταν η άφιξη της Jennifer Aniston, η οποία ήταν εντυπωσιακή, όπως πάντα, και ντυμένη στα μαύρα, όπως πάντα, η οποία θέλησε να υπενθυμίσει στο κοινό, τις ελληνικές της ρίζες. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση του Γιώργου Σατσίδη, "τι κάνεις" - στα ελληνικά, απάντησε "καλά, εσύ", αποδεικνύοντας ότι μπορεί να έζησε στην Ελλάδα μόλις ένα χρόνο στην ηλικία των 5 ετών αλλά κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται ποτέ.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η Jennifer θρηνεί ακόμα την ξαφνική απώλεια του καλού της φίλου Matthew Perry, τον περασμένο Οκτώβριο, με τον οποίο συμπρωταγωνίστησε στη θρυλική σειρά "Friends" για δέκα ολόκληρα χρόνια.