Follow us

Μark Ruffalo | Ονειρεύτηκε ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο και...όντως είχε

Η κατάθλιψη, ο όγκος στο κεφάλι και ο μυστηριώδης θάνατος του αδερφού του. Όλες και όλοι αγαπάμε πολύ τον Μark Ruffalo; και έχουυμε πολλούς λόγους.

MissBloom TEAM
Mark Rufallo ΑΠΕ - ΜΠΕ

Είτε γνωρίζετε τον Mark Ruffalo ως τον Hulk στις ταινίες της Marvel, είτε ως δραματικό ηθοποιό, ένα είναι σίγουρο: δεν υπάρχει αμφιβολία για το ταλέντο του.

Ο μοντέρνος Μarlon Brando, έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο σημαντικές ταινίες των τελευταίων χρόνων, από το "Στηρίξου πάνω μου" (2000) και την "Αιώνια λιακάδα ενός υπέροχου μυαλού" (2004) μέχρι "Το νησί των καταραμένων" (2010), και τους "Εκδικητές" (2012). Αλλά είναι και πάντα παρών στην πρώτη γραμμή μεγάλων πολιτικών και κοινωνικών κινημάτων, χωρίς να φοβάται να εκφράσει με πάθος την άποψή του και χωρίς να υπολογίζει την "πολιτική ορθότητα": τον έχουμε δει σε δράσεις για το περιβάλλον και τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, υπέρ των αμβλώσεων – ακόμη και γυμνόστηθο, στο πλαίσιο καμπάνιας ενημέρωσης για τον ανδρικό καρκίνο του μαστού.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά που κάνουν τον Μark Ruffalo τόσο ενδιαφέροντα. Είναι και το ότι έχει καταφέρει να μείνει όρθιος -στη ζωή και στην τέχνη του- περνώντας μέσα από τις συμπληγάδες μεγάλων προσωπικών τραγωδιών.

Τα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια

Μετά την αποφοίτηση του από το σχολείο, η οικογένειά του μετακόμισε στο Σαν Ντιέγκο, καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με τη χρεοκοπία. "Μέσα σε έξι μήνες, φτάσαμε από την κανονικότητα στη χρεοκοπία και εξοντωθήκαμε ως οικογένεια", είχε ομολογήσει ο Ruffalo. Τότε, ο πατέρας του πήγε στο Ουισκόνσιν, αφήνοντας πίσω τον Μark με τα τρία αδέρφια του και τη σύζυγό του. Ο ηθοποιός είχε χαρακτηρίσει τον πατέρα του ως "έναν καλλιτέχνη που δεν βρήκε ποτέ τη μορφή τέχνης του". Αργότερα, ο Μark Ruffalo διαγνώστηκε με δυσθυμία, την οποία έχε περιγράψει ως "μια μακροχρόνια χαμηλού βαθμού κατάθλιψη".

Είδε τον όγκο στον εγκέφαλο σε όνειρο

Το 2002, μόλις δύο χρόνια μετά το γάμο του με τη Σανράιζ (μέχρι σήμερα είναι μαζί), και ενώ η καριέρα του απογειωνόταν – ο ηθοποιός πέρασε την κρισιμότερη περίοδο της ζωής του.

Ο Ruffalo διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή όγκου στον εγκέφαλο, ο οποίος, όπως λέει, ήταν "στο μέγεθος μιας μπάλας του γκολφ" όταν εντοπίστηκε.

"Δούλευα σε μια ταινία, όταν ονειρεύτηκα ότι είχα όγκο στον εγκέφαλο και δεν έμοιαζε με κανένα άλλο όνειρο που είχα ποτέ", είχε πει ο σταρ του Spotlight στο Acoustic Neuroma Association. Ο ηθοποιός απευθύνθηκε στο τοπικό νοσοκομείο το ίδιο πρωί και είπε στη γιατρό:

"Άκου, είδα ένα πραγματικά τρομακτικό όνειρο χθες το βράδυ και μάλλον θα νομίζεις ότι είμαι τρελός, αλλά νομίζω ότι έχω όγκο στον εγκέφαλο και θα ήθελα πολύ να τον ελέγξω".Η γιατρός του απάντησε ότι "πράγματι είναι τρελό, αλλά δεν πρέπει να ζεις με αυτόν τον φόβο, οπότε θα προγραμματίσουμε μια μαγνητική ή αξονική τομογραφία".

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ