Follow us

Η Γιούλικα Σκαφιδά στο παιδικό δωμάτιο του Άγγελου της | Είναι μία προνοητική μητέρα

Η Γιούλικα Σκαφιδά ποζάρει στο υπνοδωμάτιο του μοναχογιού της

MissBloom TEAM
Γιούλικα Σκαφιδά

Η Γιούλικα Σκαφιδά βιώνει μια διαφορετική καθημερινότητα, καθώς πλέον κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της, Άγγελό, ο οποίος ήρθε στον κόσμο στις 24 Νοεμβρίου.

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα με τον μικρούλη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι έπραξε και το μεσημέρι της Τρίτης.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με διάστημα η μία από την άλλη 3 μήνες. Στην πρώτη ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο παιδικό δωμάτιο, ενώ στην επόμενη είναι με το μωρό της αγκαλιά στο υπνοδωμάτιο του.

Μάλιστα όπως βλέπουμε η ίδια είχε ήδη ψωνίσει όσα χρειάζεται ο μικρούλης της, αλλά και το κρεβάτι του, το οποίο θα είναι αυτό που θα κοιμάται μετά την κούνια του.

"Δυο φωτογραφίες τραβηγμένες με 3 μήνες διαφορά! Γλυκιά αγωνία και ανυπομονησία γι’ αυτό που θα έρθει στην πρώτη, χαρά και αγάπη γι’ αυτο που ήρθε τελικώς, στη δεύτερη. Με λίγη κούραση φυσικά και αρκετή αϋπνία, αλλά ευτυχώς είχαμε οργανωθεί σωστά -με τη βοήθεια των ειδικών- και τώρα έχουμε αφοσιωθεί στη φροντίδα του μικρού Άγγελου” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ