Follow us

Η Εβελίνα Νικόλιζα είπε μια μεγάλη αλήθεια για τις συζητήσεις με όσους δεν συμφωνούμε (και ταυτιστήκαμε πλήρως)

Η Εβελίνα Νικόλιζα θέλησε να μας κάνει μια υπενθύμιση και εμείς συμφωνήσαμε

Εβελίνα Νικόλιζα @evelina_nikoliza

Η Εβελίνα Νικόλιζα μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της, αλλά και κάποιες σκέψεις της για όσα βλέπει και βιώνει.

Πρόσφατα η ίδια έκανε ένα instagram story μετά από συζήτηση που είχε με τους γονείς της, Μπέσσυ Αργυράκη και Λευτέρη Νικόλιζα και μάλιστα είπε μια αλήθεια που όλοι έχουμε σκεφτεί και θέλησε να μας το θυμίσει.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια και συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού στο "Καλύτερα δε Γίνεται” έγραψε: "Οι γονείς όλων μας κάποια στιγμή μας κάνουν άβολες συζητήσεις για πράγματα που δεν είναι στο χέρι μας. Και δεν χρειάζεται να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε τα αυτονόητα και να βγούμε από τα ρούχα μας. Είμαστε διαφορετικές γενιές. Αναπνεύστε”.

Η Εβελίνα Νικόλιζα είπε μια μεγάλη αλήθεια για τις συζητήσεις με όσους δεν συμφωνούμε (και ταυτιστήκαμε πλήρως)

Μάλιστα αυτή η ανάρτησή της με έκανε να σκεφτώ και να ταυτιστώ πλήρως. Και θα σου εξηγήσω γιατί.

Ειδικά τα τελευταία χρόνια που πλέον έχω ακόμα πιο ξεκάθαρη άποψη και γνώση για περισσότερα ζητήματα, μπορεί να βρεθώ στη θέση (δύσκολη ή μη) του να έχω έναν συνομιλητή με την πεποίθηση ότι όσα μου λέει είναι τα σωστά και εγώ να πρέπει να του πω και να τον πείσω για τα αυτονόητα. Όμως ένα πράγμα δεν ξεχνάω – πέρα από τις αναπνοές για να παραμείνω ήρεμη και ψύχραιμη -, ο καθένας έχει τη γνώμη του και τα πιστεύω του και δυστυχώς η επιστήμη δεν έχει προχωρήσει τόσο ώστε να του βάλω όσα πρέπει στο κεφάλι του με κάποιον τρόπο.

Οπότε, όπως λέει και η Εβελίνα, μπριδ ιν, μπριδ αουτ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ