Follow us

Η Σίσσυ Τουμάση "λιώνει" για τον Αργύρη Πανταζάρα | Η απάντηση στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Η Σίσσυ Τουμάση είναι ερωτευμένη με τον Αργύρη Πανταζάρα και δεν το κρύβει

MissBloom TEAM
Σίσσυ Τουμάση @sissy.toumasi

Η Σίσσυ Τουμάση και ο Αργύρης Πανταζάρας είναι μαζί τα τελευταία δυόμιση χρόνια και πριν από μερικούς μήνες αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Διαβάστε Επίσης

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη, έχοντας στο πλευρό τους μόνο τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στη "Super Κατερίνα” και μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τον γάμο τους, ενώ έκανε και μια εξομολόγηση για τον αγαπημένο της.

Αρχικά για τον αγαπημένο της είπε: "Είμαστε 2μιση χρόνια μαζί. Με τον Αργύρη Πανταζάρα "παντρευτήκαμε” τη στιγμή που κοιτάξαμε ο ένας στον άλλον στα μάτια και είπαμε ότι είμαστε μαζί. Ήταν καθαρό από την αρχή. Συνήθως ψάχνουν να βρουν την αιτία γιατί έγινε ο γάμος. Μήπως έμεινα έγκυος, μήπως κάτι συνέβη και παντρευτήκαμε τόσο ξαφνικά; Χθες μου έδωσαν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη μου. Δεν ισχύει ότι είμαι έγκυος, να το πω και αυτό".

Και συμπλήρωσε: "Παντρευτήκαμε γιατί απλά θέλαμε πάρα πολύ. Αυτό αισθανθήκαμε και αυτό θελήσαμε να κάνουμε. Η μητέρα μου είχε καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη και είχε έρθει εδώ με τον διωγμό που έγινε το 1964. Ήθελα πολύ να γίνει εκεί για τη μνήμη της. Την ένιωθα κοντά μου την μέρα του γάμου μου. Ένιωθα ότι ήταν εκεί. Δεν καλέσαμε πολύ κόσμο γιατί θέλαμε να είναι μια δική μας γιορτή που να συνδυαστεί με ένα ταξίδι και να έχουμε κοντά μας τους πολύ πολύ αγαπημένους μας ανθρώπους. Δεν ήμασταν σε μια φάση που θέλαμε να το ανοίξουμε".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ