Follow us

Ξανά στο σχολείο η Χριστίνα Μπόμπα σε διπλανή αίθουσα από τις κόρες της | Η ευγενική παρατήρηση που δέχτηκε από follower

"Η μαμά έξω από την τάξη", έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα

MPOMPA

Mία νέα καθημερινότητα έχουν αποκτήσει οι κόρες της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, Αριάνα και Φιλίππα, 2.5 ετών, που ξεκίνησαν να πηγαίνουν στον παιδικό σταθμό.

Είναι γνωστό ότι τα παιδιά χρειάζονται χρόνο προσαρμογής μέχρι να συνηθίσουν το σχολείο και πολλά είναι που αντιδρούν κάθε φορά που αποχωρίζονται τους γονείς τους έστω για λίγες ώρες. Ο παιδικός σταθμός όμως που πηγαίνουν οι μικρές έχει προνοήσει και όποιοι γονείς επιθυμούν και μπορούν, έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται σε διπλανή αίθουσα, ώστε η μετάβαση να είναι ευκολότερη για τα μικρά παιδιά.

΄Ετσι και σήμερα, η Χριστίνα βρίσκεται στην αίθουσα αυτή, όσο οι μικρές βρίσκονται δίπλα με τη δάσκαλα ή το δάσκαλό τους και τους συμμαθητές τους.

Χθες, η επιχειρηματίας και content creator μοιράστηκε μία φωτογραφία στην οποία έδειξε τις τσάντες των μικρών και έγραψε: "Ξεκινήσαμε σχολείο". Τότε μία follower της συνέστησε να μην μιλάει στον πληθυντικό καθώς τα παιδιά ξεκίνησαν σχολείο και όχι εκείνη. Η Χριστίνα ανάρτησε την ευγενική παρατήρηση που δέχτηκε επισημαίνοντας ότι ήταν σωστή.

Ξανά στο σχολείο η Χριστίνα Μπόμπα σε διπλανή αίθουσα από τις κόρες της | Η ευγενική παρατήρηση που δέχτηκε από follower

ΜΠΟΜΠΑ
μπομπα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ