Follow us

Ποιος είναι επιτέλους ο Jeremy Allen White, το νέο sex symbol του Χόλιγουντ που σαρώνει τα βραβεία;

Ο ηθοποιός πίσω από τον σκληρό-ευαίσθητο σεφ της σειράς The Bear έχει προλάβει να διανύσει μια κινηματογραφική ζωή- το αλκόολ, το διαζύγιο και η μεγάλη επιτυχία.

MissBloom TEAM
white

Φέτος είναι αναμφισβήτητα η χρονιά του: Emmy, Χρυσή Σφαίρα και Critics Choice Awards αλλά και μια provocative καμπάνια για τον Calvin Klein. Ο Jeremy Allen White βρίσκεται στο απόγειο της φήμης του, χάρη στον ρόλο του σεφ Carmen 'Carmy' Berzatto στη σειρά The Bear. Μια γεμάτη τεστοστερόνη σειρά με πρωταγωνιστή έναν σούπερ σεφ που θα επιστρέψει στην οικογενειακή επιχείρηση, ένα σαντουιτσάδικο της συμφοράς, για το αναστήσει όταν ο αδερφός του αυτοκτονήσει.

Ένας φουτουριστικός James Dean; Ας τον πούμε έτσι. Πάντως ο ηθοποιός δεν έχει και λίγα κοινά με τον ήρωά του: αλκόολ, ψυχικά τραύματα και ίσως μια ευαίσθητη ψυχή καλά κλειδωμένη σε ένα μάτσο look.

"Καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωπο είναι ερωτευμένοι με την Carmy (σ.σ: τον ήρωα που υποδύεται). Νομίζω ότι κι εγώ είμαι λίγο ερωτευμένος με τον Carmy", αστειεύτηκε ο White.

Το γυναικείο ιδίως κοινό τον αποθέωσε στα φετινά Emmy όταν ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο του. Λίγες μέρες πριν είχε κερδίσει και τη Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του. Μάλιστα τότε αφιέρωσε το βραβείο του στις κόρες του, την Έζερ και την Ντολόρις, μολονότι πλέον, πριν τις επισκεφθεί είναι υποχρεωμένος από δικαστική απόφαση να κάνει ένα είδος αλκοτέστ.

O White ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Addison Timlin με την οποία χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2022, αν και εμφανίστηκαν μαζί στις περσινές Χρυσές Σφαίρες. Η ηθοποιός, μετά τον χωρισμό τους, είχε δηλώσει στο instagram ότι τελικά είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις μόνη σου τα παιδιά. "Είναι τόσο γ*** δύσκολο. Είσαι συνέχεια καλυμμένη με σκ* στο πάτωμα κλαίγοντας. Δεν είναι αυτή η φυσική τάξη των πραγμάτων. Είναι εξαντλητικό και κυρίως πολύ μοναχικό" είχε πει η κοπέλα.

Ωστόσο, οι φίλοι του διέψευσαν τις φήμες πως το διαζύγιο ήταν αποτέλεσμα απιστίας του. Λίγους μήνες μετά τον επίσημο χωρισμό τους, ο White φιλούσε ένα μοντέλο, την Ashley Moore στο Λος Άντζελες, όπου ζει εκείνος και η πρώην σύζυγός του. Ακολούθησε η τραγουδίστρια Rosalia στην καρδιά του.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ