Follow us

Στεφανία Γουλιώτη | "Καμία παράδοση δεν "πεθαίνει" λόγω γάμου των ομόφυλων ζευγαριών"

Η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε για το νέο κύκλο του Maestro αλλά και για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

MissBloom TEAM
γουλιωτη ndp

Καλεσμένη στην εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα", βρέθηκε η Στεφανία Γουλιώτη και εξέφρασε την άποψή της για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, τονίζοντας πως καμία πυρηνική οικογένεια και καμία παράδοση δεν "πεθαίνει" λόγω γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

"Μας δίνει με το σταγονόμετρο τα επεισόδια ο Χριστόφορος. Γράφει και δεν μας λέει τι θα γίνει. Στον δεύτερο κύκλο είναι πιο ισχυρός ο ρόλος μου. Αυτή η σνομπ κυρία του μεγαλόκοσμου που εκπροσωπεί το καπιταλιστικό κομμάτι, για κάποιο λόγο έχει γίνει έτσι. Για κάποια τραύματα, κάποιες πληγές που δεν τις ξύνουμε γιατί είναι επώδυνες. Η Αλεξάνδρα ξεκινάει ξύνοντας αυτές τις πληγές. Το μόνο σπόιλερ που μπορώ να δώσω είναι ότι το παιδί θα γεννηθεί αλλά ο τρόπος μπορεί να έχει μια ιδιαιτερότητα.

Με τον Χριστόφορο είμαστε φίλοι αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μου έδινε αυτόν τον ρόλο. Οι περισσότεροι ηθοποιοί έχουν χρόνια στο θέατρο αλλά τώρα μας μαθαίνεται. Έχω κάνει κι άλλα πριν από την κρίση των σίριαλ. Είχα κάνει μια μη συμπαθητική φιγούρα, στο Χαρά αγνοείται που έκανα τον δολοφόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ