Follow us

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης βόλτα με τον γιο τους | Το total black look της δημοσιογράφου

Μια οικογενειακή βόλτα έκαναν η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης

MissBloom TEAM
Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης βόλτα με τον γιο τους Papadakis Press

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννη έχουν μια όμορφη σχέση και ο γιος τους, Δήμος είναι τα πάντα για εκείνους. Μάλιστα το ζευγάρι είναι αρκετά κοινωνικό και κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις παρέας.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας, όπου και ζουν να κάνουν τη βόλτα τους με τον γιο τους.

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης βόλτα με τον γιο τους | Το total black look της δημοσιογράφου

Οι δυο τους ήταν casual ντυμένοι, με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ να έχει επιλέξει ένα total black look, ενώ ήταν χωρίς μακιγιάζ.

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης βόλτα με τον γιο τους

Η Σία Κοσιώνη προσπαθεί σε κάθε της εμφάνιση να είναι προσεγμένη και όπως έχει πει βρίσκεται σε διατροφή, μιας και έχει κόψει το κάπνισμα.

"Έχω κόψει το τσιγάρο, έχω περιορίσει τον καφέ, προσέχω με το αλκοόλ. Προσπαθώ πάρα πολύ με τα κιλά, γιατί έκοψα το τσιγάρο και είμαι πάρα πολύ υπερήφανη γι’ αυτό που κατάφερα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μένα, είχα πολύ ισχυρό εθισμό. Το έκοψε πρώτα ο Κώστας με τη βοήθεια του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος του Δήμου Αθηναίων και πραγματικά οι άνθρωποι ξέρουν τι κάνουν, καταλαβαίνουν τον εθισμό σου, δεν βγάζουν μια βέργα να σου κουνάνε και να σου πουν πρέπει να το κόψεις. Το είχε κόψει ένα χρόνο ο Κώστας και μετά το έκοψα κι εγώ επιστημονικά με μεθόδους" είχε δηλώσει η Σία Κοσιώνη σε συνέντευξή της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ