Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | Συγκλονισμένη με τους τέσσερις νεκρούς - "Πώς θα πείσω το παιδί μου να μη μπαίνει ποτέ σε ξένα αυτοκίνητα;"

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια ανάρτηση για όσα συμβαίνουν με τα τροχαία στη χώρα μας.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Τα ξημερώματα της Τετάρτης τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε άσφαλτο, καθώς συνέβησαν δύο θανατηφόρα τροχαία. Όπως έγινε γνωστό στο τροχαίο που συνέβη στην Παραλιακή έφυγαν από τη ζωή δύο 19χρονα παιδιά.

Με αφορμή όσα "μαύρα” συμβαίνουν, η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε κάποιες σκέψεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε Επίσης

"Πώς θα πείσω το παιδί μου να μην μπαίνει ποτέ σε ξένα αυτοκίνητα και πώς θα το γλιτώσω από τα αυτοκίνητα εκείνων που δεν νοιάζονται ούτε για τη δική τους, αλλά ούτε και για τη ζωή των άλλων; Γιατί να πείσουμε τους ανθρώπους να μάθουν να σέβονται, δεν ξέρω αν θα το καταφέρουμε ποτέ απολύτως. Η μάνα του οδηγού κλαίει. Η μάνα τς συνοδηγού κλαίει. Η μία έχασε το παιδί της γιατί σκοτώθηκε, σχεδόν αυτοκτόνησε. Η άλλη έχασε το παιδί της γιατί της το σκότωσαν. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Κρίμα τα παιδιά. Και κρίμα σε όσους μένουν πίσω” έγραψε η παρακολουθήσει του Mega.

Μελέτη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ