Follow us

Η "αναγέννηση" της Λένας Δροσάκη | Ο δύσκολος χωρισμός, ο γιος της και το υπέροχο καλοκαίρι της

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για όλα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

MissBloom TEAM
Λένα Δροσάκη NDP

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν ένα χρόνο ο χωρισμός των Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρου Μπουρδούμη. Οι δύο ηθοποιοί έκτοτε διατήρησαν χαμηλούς τόνους και ζήτησαν από τα MME να σεβαστούν την ευαίσθητη εκείνη περίοδο, ιδίως λόγω του παιδιού τους.

Ένα χρόνο μετά, η ταλαντούχα ηθοποιός δείχνει καλύτερα από ποτέ, ενώ η ίδια δηλώνει ότι έχει αναγεννηθεί. Σε εμφάνισή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, "The 2Night Show" , η Λένα Δροσάκη εμφανίστηκε πιο όμορφη από ποτέ, έτοιμη να μιλήσει για όλους και για όλα.

Η Λένα Δροσάκη φόρεσε τις διαχρονικές γόβες που κάθε γυναίκα χρειάζεται στη συλλογή της

Σχετικά με τον χωρισμό της, είπε: "Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο. Μερικές φορές λένε η συνήθεια είναι μεγαλύτερη και από την αγάπη. Δεν ζούμε και σε ένα κράτος που βοηθά τις γυναίκες, οπότε έχεις μια ανασφάλεια τεράστια. Το πρώτο διάστημα είναι το πού πατάω και πού βρίσκομαι. Προχωράς όμως μπροστά με έναν στόχο… να είναι το παιδί, όσο καλύτερα γίνεται. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ένα ρίσκο, μια ζαριά. Πόσο μάλιστα ένας γάμος και όταν υπάρχει ένα παιδί. Αν δεν υπάρχει κοινή αντίληψη στη ζωή, στην αλήθεια στο ψέμα, η σχέση διαλύεται. Οπότε λες καλύτερα να διαλυθεί και να ζήσει ο καθένας τη δική του ζωή με κοινό στόχο το καλό του παιδιού. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει μετά".

Δε δίστασε μάλιστα, με αφορμή το ότι υπήρξε αγοροκόριτσο στην παιδική της ηλικία, να μοιραστεί και έναν διάλογο με τη μητέρα της: "Η μαμά μου έλεγε ότι είμαι η πριγκίπισσα της και όλοι οι υπόλοιποι έλεγαν "τι αγοράκι είναι αυτό”. Ήμουν αγοροκόριτσο και μάλιστα χωρίς το "κόριτσο”, δεν υπήρχε. Υπήρχε μόνο το αγόρι και έπαιζα και μπάλα κανονικά! Είχε υπάρξει μια περίοδος που με είχε ρωτήσει η μαμά μου και μου είχε πει: "Κοίταξε να δεις…. Αν είσαι λεσβία θέλω να μου το πεις και εγώ θα σε στηρίξω”. Πάρα πολύ ωραίο. Ήμουν στο Γυμνάσιο ή στο Λύκειο όταν με είχε ρωτήσει και δεν νομίζω πως τότε είχα καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε. Εκείνη την εποχή νομίζω πως όχι".

Η αγαπημένη ηθοποιός έπειτα από μία δύσκολη χρονιά, δείχνει καλύτερα από ποτέ. Αυτό αποτυπώνεται και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου είναι εμφανές ότι περνάει υπέροχα τόσο επαγγελματικά όσο και με τον 3,5 ετών Αναστάση. Η Λένα αναγεννήθηκε από τις στάχτες της και κατάφερε να ξαναβρεί τις ισορροπίες στη ζωή της. Και αυτό είναι παρήγορο και ενθαρρυντικό για πολλές γυναίκες εκεί έξω.

Η "αναγέννηση" της Λένας Δροσάκη | Ο δύσκολος χωρισμός, ο γιος της και το υπέροχο καλοκαίρι της

Η "αναγέννηση" της Λένας Δροσάκη | Ο δύσκολος χωρισμός, ο γιος της και το υπέροχο καλοκαίρι της - εικόνα 2

Η "αναγέννηση" της Λένας Δροσάκη | Ο δύσκολος χωρισμός, ο γιος της και το υπέροχο καλοκαίρι της - εικόνα 3


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ