Follow us

Η Δανάη Παππά έχει τους απόλυτους κοιλιακούς | Η γυμναστική που κάνει

Η Δανάη Παππά εμφανίσθηκε με crop πουκάμισο και εμείς σαστίσαμε με τους κοιλιακούς της

MissBloom TEAM
Δανάη Παππά @danouuz

Η Δανάη Παππά βρέθηκε καλεσμένη στο "Πάμε Δανάη” και παραχώρησε συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη. Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του "Σασμού” επέλεξε για την εμφάνιση της να φορέσει ένα crop πουκάμισο και τζιν παντελόνι.

Όμως, εμείς σαστίσαμε με τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της. Η ηθοποιός έχει από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz και ένα scroll στο Instagram προφίλ της το αποδεικνύει.

Η ίδια δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες της με μαγιό από το καλοκαίρι, δίνοντας μας την ευκαιρία να χαζέψουμε το σώμα της.

Μάλιστα, η Δανάη Παππά σε παλαιότερη συνέντευξη της στο περιοδικό Shape είχε πει σχετικά με τη γυμναστική ότι της αρέσει να κάνει μόνη της στο σπίτι.

"Έχω κατεβάσει κάποια προγράμματα γυμναστικής και τα κάνω στο σπίτι, γιατί δεν έχω χρόνο να πάω στο γυμναστήριο. Οπότε, αφιερώνω τουλάχιστον ένα μισάωρο, ή νωρίς το πρωί, ή όταν γυρνάω από τη δουλειά και έχω αντοχή και διάθεση. Ασκήσεις ενδυνάμωσης με το βάρος του σώματός μου. Γυμνάζω κυρίως το κέντρο μου, δηλαδή την κοιλιά και τα πόδια” είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ