Follow us

Όσο κι αν ψάξεις δεν θα το βρεις | Τι λείπει από το βιογραφικό της Αντιγόνης Κουλουκάκου;

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Ή μήπως όχι;

MissBloom TEAM
Αντιγόνη Κουλουκάκου Instagram

Είναι πρώην μοντέλο - κάτι το οποίο είναι ολοφάνερο - νυν ηθοποιός και μάλιστα σε πετυχημένο σήριαλ - "Γη της Ελιάς" - και μία ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό γυναίκα, μιας και είναι εντελώς ακομπλεξάριστη και ξέρει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο φωτογενείς και ενδιαφέρουσες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Άμεση και προσιτή, αλλά όχι τόσο ώστε να σε βάλει στην καλά προστατευμένη προσωπική της ζωή. Πληροφορηθήκαμε μόλις πρόσφατα την ταυτότητα του συντρόφου της, την ίδια στιγμή που περιμένει και το πρώτο της βιολογικό παιδί.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μόλις ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με τον σύζυγό της

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει ελάχιστες πόζες με φουσκωμένη κοιλίτσα καθώς προτιμάει να μιλάει μέσω της δουλειάς της. Συνηθίζει να ανεβάζει τοπία στο Instagram ή φωτογραφίες από γυρίσματα ενώ σπάνια γίνεται πιο εξομολογητική.

Αντιγόνη Κουλουκάκου | Η νέα εμφάνισή της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Το βιογραφικό της είναι αναμφισβήτητα εντυπωσιακό, όπως και η ίδια. Υπάρχει όμως μία λεπτομέρεια που όσο κι αν ψάξει κανείς δεν μπορεί να τη βρει. Η Αντιγόνη έχει γεννηθεί στις 15 Αυγούστου... άγνωστης ημερομηνίας, μιας και η ίδια προτιμάει να μην αποκαλύπτει την ηλικία της. Μάλιστα διασκεδάζει ιδιαίτερα με τη μανία του κοινού να ανακαλύψει πόσων ετών είναι. Εξάλλου η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Πόσο μάλλον στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ