Follow us

Μόλις είχαν γίνει ζευγάρι | Η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση

Μία μικρή αναδρομή στην πρώτη κοινή εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος NDP

Μόλις χθες ανακοινώθηκε πως η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από δέκα χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησία τον Οκτώβριο του 2018 στη Μύκονο, ενώ έχει αποκτήσει και δύο παιδιά, τον 6 ετών Μάξιμο και την 3χρονών Σιέννα, οι οποίοι είναι και η προτεραιότητα τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει μιλήσει πολλές φορές για τη σχέση τους και τον γάμο τους και μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε αποκαλύψει την κρίση που περάσανε.

"Βέβαια περάσαμε κρίση. Το πρώτο διάστημα σίγουρα και μετά από κάποια χρόνια όμως. Το αντιμετώπισα με ψυχραιμία. Έθεσα τα όριά μου, έλεγα τα "θέλω” μου, ζητούσα…και με τα χρόνια όλο και παραπάνω. Και το ίδιο κάνει κι ο Φίλιππος. Δουλεύουμε πολύ για τη σχέση αυτή και με τους εαυτούς μας – να είμαστε καλύτεροι εμείς με εμάς – και μετά και με τη σχέση μας. Νομίζω δεν γίνεται αλλιώς πια. Δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό ζευγαριών χωρίζει. Δεν είναι απλό να κρατήσεις μια σχέση", ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου και παραδέχτηκε ότι μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο έχουν δεχτεί και συμβουλές για τη σχέση τους από ειδικό.

Θυμάσαι όμως την πρώτη τους κοινή εμφάνιση;

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος εμφανίστηκαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο Acro τον Φεβρουάριο του 2014. Η ηθοποιός ήταν καστανομάλλα τότε, όπως την πρωτογνωρίσαμε, ενώ και ο επιχειρηματίας είχε πιο ατημέλητο look.

Μόλις είχαν γίνει ζευγάρι | Η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση
Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος
Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ