Follow us

"Το αγόρι μου" | Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απαθανατίζει τον χορευτή γιο του

Ο μικρός Κίμωνας τους έχει τρελάνει όλους

MissBloom TEAM
Λεωνίδας Κουτσόπουλος NDP

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βιώνουν την απόλυτη ευτυχία, μιας και έχει έρθει στον κόσμο ο γιος τους, Κίμωνας.

Ο μικρούλης ήρθε στον κόσμο τον Σεπτέμβριο του 2022 και από τότε έχει ξετρελάνει τόσο τους γονείς του, όσο και όσους βρίσκονται κοντά του.

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά με τον γιο της, η ηθοποιός είχε πει σε συνέντευξη της ότι: "Έχω ξανανιώσει! Είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει, δεν το περίμενα. Δεν ήρθε ξαφνικά το παιδί. Από πάντα ήθελα να γίνω νέα μαμά. Όταν ήρθε ο μικρός δεν άλλαξε τίποτα. Ήταν σαν να ήταν πάντα εκεί. Είχα ένα σοκ στο μαιευτήριο όταν μου λένε εντάξει τώρα θα πάτε σπίτι. Εντάξει λέω με εμπιστεύονται, μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί. Ο Λεωνίδας είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς. Είναι σαν φιλαράκια. Τους κάνω εικόνα στο μέλλον και η εικόνα με ευχαριστεί πάρα πολύ".

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος το βράδυ της Παρασκευής δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μάς έδειξε τον μικρούλη Κίμωνα να ψάχνει το πικάπ, αλλά και να χορεύει ακούγοντας μουσική.

Λίγο νωρίτερα, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία βλέπουμε να έχει βγάλει βόλτα τον γιο της μαζί με την αδερφή της, με τους δυο τους να κρατιούνται χέρι χέρι.

Μιχαλοπούλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ