Follow us

Τζένη Μπαλατσινού & Βασίλης Κικίλιας | Η ιδιαίτερη γωνιά του σπιτιιού τους- Τα σημαντικής αξίας αντικείμενα

Το σαββατοκύριακο, η σύζυγος του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας μοιράστηκε μία εικόνα από την ιδιαίτερη γωνιά του σπιτιού της.

ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας είναι δύο άνθρωποι με πίστη στο Θεό και τα μυστήρια και οι παραδόσεις της ορθόδοξης εκκλησίας μιλούν στις ψυχές τους. Το σαββατοκύριακο, η σύζυγος του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας μοιράστηκε μία εικόνα από την ιδιαίτερη γωνιά του σπιτιού της. Είναι το σημείο που είναι συγκεντρωμένες οι εικόνες τους που για εκείνους που γνωρίζουν είναι αρκετά παλαιές και μεγάλης αξίας. Ο τοίχος είναι σκούρος πορτοκαλί και αναδεικνύει όμορφα τις αγιογραφημένες εικόνες που εκτός από ιερά αντικείμενα είναι και έργα Τέχνης.

Σε αυτή τη γωνιά φυλάσσει και τον ασημένιο δίσκο και τη γυάλινη καράφα από τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια, που έγινε στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, τον Ιούνιο του 2019. Τα Χριστούγεννα του επόμενου έτους, υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους, Παναγιώτη - Αντώνιο.

Τζένη Μπαλατσινού & Βασίλης Κικίλιας | Η ιδιαίτερη γωνιά του σπιτιιού τους- Τα σημαντικής αξίας αντικείμενα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ