Follow us

"Είναι δυνατόν αυτή που έχει τόσα λεφτά να αμφισβητεί την εικόνα της;" | Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μιλάει για την πιο "σκοτεινή" περίοδο της ζωής της

Μία ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με την πραγματική ομορφιά.

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση Instagram

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση δεν είναι ακόμη ένα πλουσιόπαιδο που σπαταλάει τα χρήματα της οικογένειάς της και το μόνο που κάνει είναι να καλοπερνάει. Είναι μία ώριμη και αξιοπρεπής γυναίκα η οποία γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει στην ελληνική πραγματικότητα γιατί πολύ απλά έχει ασχοληθεί να τα μάθει.

Κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου, γόνος μίας ιστορικής οικογένειας, χρησιμοποιεί την επιρροή και την αναγνωρισιμότητά της πάντα για καλό. Είτε αυτό έχει να κάνει με τα ζώα, είτε με τα παιδιά, είτε με τις γυναίκες. Είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, δίκαιος, έτοιμος να προσφέρει για το κοινό καλό.

Μία από τις τελευταίες της δραστηριότητες που έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα, είναι και τα podcasts της, με τίτλο "Kind Talks". Στο πιο πρόσφατο, με καλεσμένο το plus size μοντέλο και influencer Ειρήνη Μπουντούκη και θέμα την ομορφιά, η Εριέττα αναφέρθηκε στις σκοτεινές περιόδους που πέρασε.

Πολλή γυμναστική και κακή διατροφή είχαν τελικά βλάψει τον εαυτό της με αποτέλεσμα να της κοπεί η περίοδος. Όπως η ίδια τόνισε, πίστευε ότι όσο περισσότερη γυμναστική κάνει, τόσο πιο όμορφη θα είναι, κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Σήμερα, τα έχει αφήσει όλα αυτά πίσω της και χαίρεται τη ζωή με τον σύζυγο και τον γιο της. Όπως μάλιστα αποκάλυψε, ανυπομονεί να αποκτήσει και ένα κοριτσάκι.

Άκουσε το Podcast εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ