Follow us

Η αιφνίδια ανακοίνωση του παλατιού για την Kate Middleton μετά το σοβαρό χειρουργείο

Το μήνυμα της πριγκίπισσας της Ουαλίας που μεταδόθηκε μέσω της ανακοίνωσης.

KATE

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της καθώς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, υπό άκρα μυστικότητα. Μάλιστα, το παλάτι του Κένσινγκτον εξέδωσε μία αναπάντεχη ανακοίνωση. "Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει επιστρέψει στο σπίτι της στο Ουίνδσορ για να συνεχίσει να αναρρώνει μετά από τη χειρουργική επέμβαση. Βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θέλουν να ευχαριστήσουν όλη την ομάδα του The London Clinic, ειδικά την ομάδα του νοσηλευτικού προσωπικού που είναι αφοσιωμένη στο έργο της, για το ενδιαφέρον της.

Η οικογένεια συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έλαβε από όλο τον κόσμο", ανέφερε η ανακοίνωση.

Όπως αναμενόταν η έξοδός της από το νοσοκομείο έγινε ιδιωτικά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή είναι και η σημαντική διαφορά καθώς μέχρι τώρα, η πριγκίπισσα Κέιτ έπαιρνε εξιτήριο δημόσια, σε ανάλογες περιστάσεις. Το 2012, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στον πρίγκιπα Τζορτζ, η πριγκίπισσα είχε φωτογραφηθεί στα σκαλιά του νοσοκομείου King Edward VII Hospital, καθώς αντιμετώπιζε το πρόβλημα της υπερέμεσης.

Παρουσία των φωτογράφων, έφευγε από το μαιευτήριο Lindo Wing στο St. Mary Hospital, όπου έφερε στον κόσμο και τα τρία παιδιά της, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ