Follow us

"Δεν έκρυψα ποτέ ποια είμαι" | Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε μία απροσδόκητη εξομολόγηση

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μια σπάνια εξομολόγηση

MissBloom TEAM
Πηνελόπη Αναστασοπούλου Instagram

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μια σπάνια εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά και από την πρόσφατη εμφάνιση της στην εκπομπή "I Love ΣουΚου”.

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός στην τηλεοπτική της εμφάνιση "λύγισε” με ένα αφιερωματικό βίντεο που της έκανε ο Τάσος Μπιμπισίδης για την εκπομπή.

Έτσι, στην πρόσφατη ανάρτησή της, η ηθοποιός και τραγουδίστρια έβαλε ένα κολάζ από φωτογραφίες της και έγραψε στη λεζάντα: "And just like that…. Δεν έκρυψα ποτέ ποια είμαι. Δεν ξέρω να είμαι κάποια άλλη. Δεν κρύβω το θυμό μου, τη στενοχώρια μου ούτε τα μεγάλα συναισθήματα της αγάπης και της χαράς. Η ψυχή μου τα τελευταία χρόνια ήταν σε συνεχής δοκιμασίες. Πάλεψα με δαίμονες δικούς μου και άλλων και έχανα συνέχεια. Γιατί δεν έμαθα να βλέπω το κακό και να στρίβω στις γωνίες. Και όσο κι αν σου λένε να ζητάς βοήθεια όταν νιώθεις να βουλιάζεις, αν το ταξίδι σου είναι να περάσεις από Συμπληγάδες, θα χρειαστεί να το κάνεις. Όλα τα ταξίδια έχουν προορισμό. Και όλα μια μέρα θα γίνουν όπως πρέπει. Και όσες απώλειες κι αν είχες στη διαδρομή θα έρθει η στιγμή που θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Θα ανασάνεις, θα πεις φτάνει ως εδώ και θα γυρίσεις πίσω και θα τα έχεις περάσει τα βουνά. Αρκεί να έχεις βάλει στόχο την αγάπη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ