Follow us

Η Ήβη Αδάμου είπε μία μεγάλη αλήθεια για τη μητρότητα στα 24 χρόνια της

Η Ήδη Αδάμου "λιώνει" για την κόρη της, Ανατολή και τον Μιχάλη Κουϊνέλη

MissBloom TEAM
Ήδη Αδάμου, Ανατολή και Μιχάλης Κουϊνέλης @iviadamou_

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz και η μοναχοκόρη τους, Ανατολή είναι τα πάντα για εκείνους.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο Youtube κανάλι του Fipster με τίτλο "Θάρρος ή Αλήθεια” και μίλησε τόσο για τη σχέση της με τον τραγουδιστή, όσο και για το πως βίωσε τη μητρότητα στα 24 χρόνια.

"Η πρώτη φορά που τον γνώρισα ήταν στο X Factor το 2009 που ήρθε ως καλεσμένος, ως Stavento και είπαμε μαζί το ”Μέσα σου” που τότε έκανε και τρελή επιτυχία. Εγώ είχα ενθουσιαστεί πάρα πολύ γιατί ήξερα τους Stavento μου άρεσαν πάρα πολύ τα τραγούδια. Πήγαμε στο στούντιο, όλα καλά. Κάποια στιγμή ο τότε παραγωγός μου στην Sony Music επικοινώνησε με τον Μιχάλη και του ζήτησε να γράψει ένα τραγούδι για να το πούμε παρέα, μετά από ένα χρόνο που ήταν το ”Σαν έρθει η μέρα” το 2010" είπε αρχικά και συνέχισε: "Κάνουμε περιοδεία μαζί και μετά συνεχίζουμε τις ζωές μας. Εγώ στην Κύπρο στο σχολείο, εκείνος στην Αλεξανδρούπολη συνεχίζει την ζωή του. Κάποια στιγμή το 2011 ξανά βρισκόμαστε, πάλι ο ίδιος παραγωγός ζήτησε από τον Μιχάλη να μου γράψει ένα τραγούδι για τον δίσκο μου. Έρχεται και κάνουμε μαζί το ”Κάνω μία ευχή”. Εγώ κάτι ένιωθα. Μάλλον ερωτεύτηκα και δεν το είχα αντιληφθεί. Ήταν πολύ δυνατός και είναι".

Σχετικά για τη μητρότητα, είπε: "Νιώθω πολύ ευλογημένη που βρήκα έναν άνθρωπο και πραγματικά νιώθω ότι είναι το ταίρι μου. Εκεί έξω είναι πολύ δύσκολα, παλεύουν να βρουν μια σχέση, να στεριώσουν και να μείνουν σ’ αυτή τη σχέση. Το παιδί φυσικά και το ήθελα. Πάρα πολύ. Ήμασταν αρκετά χρόνια ήδη με τον Μιχάλη ήταν και λίγο φυσικό κι επόμενο. Κι ο Μιχάλης επίσης το ήθελε πάρα πολύ".

"Ο ρόλος της μαμάς σίγουρα είναι δύσκολος και πόσο μάλλον όταν γίνεσαι και νωρίς, που καλά καλά προσπαθείς να βρεις τα δικά σου πατήματα και πρέπει να μάθεις και σε μια νέα ψυχούλα τι είναι το σωστό, τι είναι το λάθος ή να δίνεις τις συμβουλές που πρέπει. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο, την κατάλληλη στιγμή να πεις την κατάλληλη κουβέντα που θα το βοηθήσει και θα του δώσει αυτές τις αξίες και βάσεις για να πάει μπροστά στη ζωή. Είχα κάποιες ανησυχίες. Κατάλαβα ότι με το να γίνεσαι μάνα, όλα γίνονται πολύ πιο έντονα και γρήγορα" σχολίασε για το πως το βιώνει η Ήβη Αδάμου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ