Follow us

"Συνάντησα την Ελένη Μενεγάκη λίγο μετά το ατύχημα και σοκαρίστηκα"

Τι είπε η Ελεονώρα Μελέτη για το ατύχημα της Ελένης;

MissBloom TEAM
Μενεγάκη - Μελέτη Instagram

Επιστροφή για την Ελένη Μενεγάκη στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, έπειτα από το ατύχημα που είχε στο μάτι. Η δημοφιλής παρουσιάστρια χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Χθες, επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής της και αναφέρθηκε στο ατύχημά της. "Αχ, καλησπέρα σας! Σαν ψέμα μου φαίνεται ότι δεν ήμουν χθες στην εκπομπή. Έγινε ό,τι έγινε εχθές και σήμερα είμαι εδώ. Πόσο χαίρομαι πρώτον που είμαι εδώ, δεύτερον που είμαστε μαζί και τρίτον που τελικά ήταν κάτι που μπορούσε να διορθωθεί. Θα λες τώρα "τι έγινε με το μάτι της; Της άλλαξαν φακό;", όχι. Ευτυχώς, έφυγα από εδώ στο παρά πέντε και το Μεγάλο μας Κανάλι όχι μου επέτρεψε, με παρότρυνε (να φύγω) γιατί με το μάτι δεν παίζεις" είπε η Ελένη.

Ελένη Μενεγάκη | Η πρώτη φωτογραφία μετά το ατύχημα στο μάτι: "Όλα καλά"

Σήμερα, μέσα από τη δική της εκπομπή, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στο ατύχημα της Ελένης Μενεγάκη: "Συνάντησα την Ελένη λίγο μετά από το ατύχημα. Στο σχολείο των παιδιών που είχαμε συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων. Είδα με τα μάτια μου αυτό που έπαθε η Ελένη, δε θα πω περισσότερα γιατί είναι προσωπικά δεδομένα. Ειλικρινά σοκαρίστηκα. Ήταν πολύ spooky. Βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι τώρα".

"Συνάντησα την Ελένη Μενεγάκη λίγο μετά το ατύχημα και σοκαρίστηκα"


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ