Follow us

Γιώργος Μαζωνάκης | Το τεράστιο φωτεινό σπίτι του με τη μεγάλη μαρμάρινη σκάλα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει ένα αρκετά μεγάλο σπίτι διακοσμημένο σε σκανδιναβικό στυλ

MissBloom TEAM
Γιώργος Μαζωνάκης @georgemazonakis

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής και πολλές φορές έχει συζητηθεί για το στυλ του. Όμως άξιο σχολιασμού είναι και το σπίτι του, το οποίο το έχουμε δει τόσο από αναρτήσεις του στα social media, όσο και μέσω ενός video clip που έχει γυρίσει στον προσωπικό του χώρο.

Συγκεκριμένα, το τραγούδι "Διανυκτερεύω” είχε γυριστεί σπίτι του, με τον ίδιο να είχε σχολιάσει σε ανάρτησή του ότι: "Το σπίτι μου, το καμαρίνι μου, οι δρόμοι που αγαπώ και ο Βαγγέλης της καρδιάς μου που μόνο στα χέρια του αφήνω με εικόνες να δείξει το "καταφύγιο” αλλά και το "στρατηγείο” μου. Από εμένα το Γιώργο, για όλους εσάς με την αγάπη μου, ένα τραγούδι που λάτρεψα!"

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μένει στα Νότια Προάστια και το σπίτι του είναι αρκετά μεγάλο και είναι διακοσμημένο σε σκανδιναβικό στυλ. Όλοι οι χώροι είναι μεγάλοι και φωτεινοί και μάλιστα εντυπωσιακή είναι και η μαρμάρινη σκάλα.

Στο σαλόνι του υπερισχύουν τα χρώματα, όπως ο μπλε και κίτρινος καναπές, ενώ στην κουζίνα υπάρχει μόνο το άσπρο και μαύρο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ