Follow us

Harry | Πώς έμαθε για την υγεία του πατέρα του;

Η σχέση πατέρα και γιου έχει δοκιμαστεί πολύ τα τελευταία χρόνια

Καρολος

Ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται προσωπικά να ενημέρωσε τον μικρότερο γιο του, πρίγκιπα Harry για το γεγονός ότι διαγνώστηκε με μία μορφή καρκίνου, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα.

Ο 75χρονος μονάρχης φρόντισε να κοινοποιήσει στον Harry το πρόβλημα υγείας του για να αποφύγει το σοκ να ενημερωθεί μέσα από την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ. Όσο για την πρώτη αντίδραση του Harry είναι να επιστρέψει άμεσα στο Λονδίνο για να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του, που έχει ξεκινήσει θεραπείες. Ο Harry άφησε πίσω στο σπίτι του στο Montecito τη σύζυγό του Meghan Markle και τα δύο τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Archie και την πριγκίπισσα Lilibet.

H σχέση του Καρόλου με τον μικρότερο γιο του, έχει δοκιμαστεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Η απόφαση του Harry να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα και οι αιχμές που αφήνει για την οικογένειά του μέσα από την αυτοβιογραφία του "Spare", συνεντεύξεις του, αλλά και το ντοκιμαντέρ του Νetflix "Harry & Meghan" έχουν φέρει μία ψυχρότητα ανάμεσά τους. Ωστόσο, σε μία δύσκολη στιγμή του πατέρα του, ο Harry φαίνεται αποφασισμένος να αφήσει πίσω τους όσα τους χωρίζουν και να βρεθεί στο πλευρό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ