Follow us

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Οι to the point αλλαγές στην εμφάνισή της τα τελευταία 15 χρόνια

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μέσα στο πέρασμα των χρόνων.

MissBloom TEAM
Νάνσυ Ζαμπέτογλου Instagram

Είναι ένα από τα πιο αξιόλογα τηλεοπτικά πρόσωπα των τελευταίων ετών, με μακρά πορεία στον χώρο της δημοσιογραφίας. Ο λόγος για τη Νάνσυ Ζαμπετόγλου η οποία τα τελευταία χρόνια έχει μπει μπροστά από τις κάμερες σε ρόλο παρουσιάστριας, ρόλος που της ταιριάζει ιδιαίτερα.

Όπως όλες οι γυναίκες, έτσι και η Νάνσυ έχει κάποιες "εμμονές" όσον αφορά στην εμφάνισή της. Τα τελευταία χρόνια είναι σταθερή στο χρώμα των μαλλιών της, ένα ζεστό ξανθό, ενώ πολύ σπάνια θα τη δούμε ατημέλητη με αθλητικά παπούτσια μιας και λατρεύει ιδιαίτερα τα ψηλοτάκουνα.

Η πιο γλυκιά οικογένεια| Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου απαθανατίζει την κόρη της Σοφία, με τον Νάσο και τον Παύλο Γαλακτερό

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στο παρελθόν δεν έχει πειραματιστεί με την εμφάνισή της και ιδίως με τα μαλλιά της. Πίσω στο 2011, όταν ακόμα είχε σχέση με τον Νάσο Γαλακτερό, βλέπουμε τη Νάνσυ με κοντά ξανθά μαλλιά αλλά και αφέλειες. Μάλιστα το 2012 έκανε τη μεγάλη αλλαγή προς το καστανό, ενώ σταδιακά άρχισε να μακραίνει τα μαλλιά της.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Οι to the point αλλαγές στην εμφάνισή της τα τελευταία 15 χρόνια
Νάνσυ Ζαμπέτογλου
Νάνσυ Ζαμπέτογλου
Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Από το 2015 είναι σταθερή στο ξανθό χρώμα, ενώ τους τελευταίους μήνες έχει μακρύνει αρκετά το μήκος των μαλλιών της, που της πηγαίνει πολύ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν της πήγαινε πολύ και το καρέ που είχε δοκιμάσει.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου
Νάνσυ Ζαμπέτογλου
Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Όσον αφορά στο στιλ της, λάτρευε πάντα τα ψηλοτάκουνα αλλά και τις μακριές φούστες ενώ φαίνεται να γνωρίζει από πρώτο χέρι τι κομμάτια κολακεύουν μία μικροκαμωμένη γυναίκα όπως αυτή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ