Follow us

"Θέλω να ξεφύγω από όλα αυτά" - O πρίγκιπας William "λύνει" τη σιωπή του για την κατάσταση της υγείας των αγαπημένων του

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην κατάσταση της υγείας της συζύγου του και του πατέρα του.

William Splash

Ο πρίγκιπας William επανήλθε στα καθήκοντά του το βράδυ της Τετάρτης, δίνοντας το παρών στο φιλανθρωπικό γκαλά- δείπνο του London's Air Ambulance και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και τις όμορφες ευχές που δέχτηκε για τον βασιλιά Κάρολο και τη σύζυγό του, Kate Middleton.

Μιλώντας δύο ημέρες μετά τη διάγνωση του καρκίνου του πατέρα του, ο πρίγκιπας έδωσε μία συγκινητική ομιλία και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην κατάσταση της υγείας της συζύγου του και του πατέρα του.

"Θέλω να ξεφύγω από όλα αυτά" - O πρίγκιπας William "λύνει" τη σιωπή του για την κατάσταση της υγείας των αγαπημένων του

"Καλό απόγευμα σε όλους. Ευχαριστώ που είστε όλοι εδώ. Και σας ευχαριστώ όσους δουλέψατε σκληρά για να γίνει αυτή η βραδιά πραγματικότητα. Θα ήθελα με την ευκαιρία να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα όμορφα μηνύματα και την υποστήριξη για την Κάθριν και τον πατέρα μου, ειδικά τις τελευταίες ημέρες. Αυτό σημαίνει πολλά για εμάς. Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες εβδομάδες κάναμε focus σε ιατρικά θέματα και έτσι σκέφτηκα να έρθω εδώ να πάρω ένα ασθενόφορο αεροσκάφος και να ξεφύγω από όλα αυτά"

Και συνέχισε: "Όμως σοβαρά τώρα, συγκεντρωθήκαμε απόψε για να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους για να επωφεληθούν από τα αεροσκάφη ασθενοφόρα του Air Ambulance του Λονδίνου. Ως πρώην πιλότος του East Anglia Air Ambulance, γνωρίζω πόσο ζωτικής σημασίας είναι το έργο των ομάδων ασθενοφόρων αεροσκαφών σε όλη τη χώρα και την πραγματικά σωτήρια διαφορά που μπορεί να δημιουργήσει για την παροχή επείγουσας ιατρικής περίθαλψης".

Μάλιστα, ο πρίγκιπας William αναφέρθηκε σε έναν ξεχωριστό καλεσμένο της βραδιάς που ήταν ο Tom Cruise. "Θέλω επίσης να αναφέρω τον συνάδελφο πιλότο, Tom Cruise. Tom, σε ευχαριστώ πολύ που μας υποστήριξε απόψε. Και αν δεν σε πειράζει μην δανειστείς κανένα από τα νέα ελικόπτερα για την επόμενη ταινία Mission Impossible! Θα το εκτιμούσαμε", είπε με χιούμορ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ