"Χρόνια Πολλά αιώνια αγάπη μου" | Οι ευχές της Δέσποινας Βανδή για τα γενέθλια της Μελίνας

Το σέξι εφαρμοστό φόρεμα της εορτάζουσας.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ήταν 8 Φεβρουαρίου του 2004 όταν η Ελληνίδα star Δέσποινα Βανδή, γινόταν για πρώτη φορά μητέρα. Μακριά από την Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στην Ισπανία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του τότε συζύγου της Ντέμη Νικολαΐδη, η Δέσποινα έφερε στον κόσμο τη Μελίνα μέσα σε ένα κλίμα, όπως και η ίδια έχει πει, ιδιαίτερης μοναξιάς.

Τα χρόνια πέρασαν, η Δέσποινα επέστρεψε στην Ελλάδα, χώρισε με τον Ντέμη και μεταπήδησε στην τηλεόραση. Όλα φαίνεται πως άλλαξαν, εκτός από ένα πράγμα: Τη λατρεία της για την κόρη της Μελίνα.

Η όμορφη νεαρή γίνεται σήμερα 20 ετών, και όπως είναι φυσικό, η μητέρας της δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί μέσω Instagram. Στη φωτογραφία βλέπουμε μαμά και κόρη να κοιτάζονται με αγάπη, με τη Δέσποινα να γράφει: "Αυτή η αγάπη ήρθε πριν 20 χρονια στη ζωή μου και την έλουσε με φως! #happybirthday my eternal love #myqueen #soproudofyou".

Αν κρίνουμε από τα stories, η Μελίνα ήδη γιόρτασε τη σημαντική αυτή μέρα, φορώντας ένα σέξι εφαρμοστό μίντι φόρεμα που κολάκευε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Πολύχρονη!