Follow us

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλη Μπισμπίκης αναζητούν οικόπεδο στην Κρήτη για να γίνει το ησυχαστήριό τους

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

MissBloom TEAM
vandi NDP Photo Agency

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Εδώ και κάποιους μήνες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "RealLife”, οι δυο τους αναζητούν να αγοράσουν κάποιο οικόπεδο στην Κρήτη, ένα νησί που αγαπούν πολύ και επισκέπτονται συχνά.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη, ο ηθοποιός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός οικοπέδου. Όπως έχει αναφέρει και ο ίδιος στην εφημερίδα "RealLife”

"Αγαπώ πολύ το νησί και θέλω να βρω ένα μέρος που θα γίνει το ησυχαστήριό μου. Ακόμα δεν έχω βρει την κατάλληλη τοποθεσία, είμαι προς αναζήτηση".

Πρόσφατα, ένας πολύ καλός τους φίλος, ο γνωστός λυράρης Μανώλης Κονταρός μίλησε για τη φιλία του με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Είστε φίλοι µε τον Βασίλη Μπισµπίκη. Πώς ξεκίνησε αυτή η φιλία;

Γνώριζα τη ∆έσποινα Βανδή και εκείνη µου γνώρισε τον Βασίλη. Φάγαµε µια µέρα µαζί στην "Ψαρόσκαλα" και από τότε γίναµε φίλοι µε τον Βασίλη. Έχουμε πολλές παρέες και στην Κρήτη, γιατί µε τον Βασίλη έχουμε κοινούς φίλους εκεί.

Τι άνθρωπος είναι;

Είναι πολύ αληθινός, αυθόρµητος και µερακλής. Είναι καλός άνθρωπος και έξω καρδιά. Του αρέσουν τα επαναστατικά τραγούδια.

Πιστεύεις ότι θα παντρευτούν;

∆εν το ξέρω, ο χρόνος θα το δείξει. Είναι ένα ερωτευµένο ζευγάρι και δεν το κρύβουν αυτό.

Θα ήθελες να τους παντρέψεις;

Όταν το πάρουν απόφαση, θα δείξει ο χρόνος τι θα γίνει. Αν µου ζητήσουν να τους παντρέψω, θα είναι τιµή για µένα.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ