Follow us

Tα 45 λεπτά της συνάντησης του βασιλιά Καρόλου με τον γιο του Harry

Ο Δούκας του Σάσεξ έφτασε στο αεροδρόμιο του Heathrow το επόμενο πρωί και οδηγήθηκε απευθείας στο Clarence House, όπου παρέμεινε για 45 λεπτά.

MissBloom TEAM
charles splash

Λίγες ώρες αφότου ο βασιλιάς Κάρολος ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, ο μικρότερος γιος του Harry έσπευσε να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να δει τον πατέρα του. Ο Δούκας του Σάσεξ έφτασε στο αεροδρόμιο του Heathrow το επόμενο πρωί και οδηγήθηκε απευθείας στο Clarence House, όπου παρέμεινε για 45 λεπτά. Πατέρας και γιος είχαν μία ιδιωτική συνομιλία. Μάλιστα ο μονάρχης περιμένοντας να δει τον γιο του, καθυστέρησε το ταξίδι του στο Sandringham.

Μέχρι στιγμής, καμία πηγή από το παλάτι του Μπάκιγχαμ αλλά και ούτε από τον οργανισμό Archeweel του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, έκανε κάποιο σχόλιο σχετικά με τη συνάντηση αυτή. Ωστόσο, καλά ενημερωμένη πηγή έκανε ένα σχόλιο ότι ο βασιλιάς Κάρολος συγκινήθηκε πάρα πολύ με την επίσκεψη του Harry και βρήκε χρόνο μέσα σε μία πολυάσχολη ημέρα του να τον συναντήσει.

Αυτή ήταν η πρώτη ουσιαστική συνάντησή τους μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022. Αν και ο Harry έδωσε το παρών στη στέψη του πατέρα του, τον περασμένο Μάιο, η επαφή τους ήταν αρκετά περιορισμένη μία τέτοια ιστορική ημέρα.

Η απόφαση του Harry να ταξιδέψει εσπευσμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο, για κάποιους, ίσως φανερώνει τη σοβαρότητα της κατάστασης του Καρόλου. Για τους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας, ήταν μία απόφαση σοφή και απολύτως δικαιολογημένη. Φαίνεται πώς και στην περίπτωση της βασιλικής οικογένειας, ισχύει ότι ενώνεται στις δύσκολες στιγμές, όπως οι περισσότερες οικογένειες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ