Follow us

Το εντατικό pilates απέδωσε | Η φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με μαγιό, θα σε παρακινήσει να το ξεκινήσεις κι εσύ

Ας μη γελιόμαστε... Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα Φεβρουαρίου!

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Την προηγούμενη εβδομάδα ένα ταξίδι μονοπώλησε τα social media και όχι άδικα. Αναφερόμαστε στο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου και της Βίκυς Καγιά στο Ντουμπάι, για επαγγελματικούς λόγους. Οι δύο διάσημες Ελληνίδες απήλαυσαν και με το παραπάνω τη διαμονή τους, ενώ δεν σταμάτησαν να κάνουν αναρτήσεις στα social media.

Το υπέροχο ξενοδοχείο και η συγκλονιστική θέα μας έκαναν κάπως να ζηλέψουμε, όπως βέβαια και οι θεϊκές εμφανίσεις της Αθηνάς και της Βίκυς.

Κάποιοι βέβαια τη ζήλεια, τη μετουσίωσαν σε κακία, εκτοξεύοντας αρνητική κριτική για "δήθεν" επίδειξη πλούτου - να θυμίσουμε ότι το ταξίδι ήταν επαγγελματικό και έπρεπε να γίνουν συγκεκριμένες αναρτήσεις στα social media, όπως άλλωστε γίνεται πάντα-.

"Το βρίσκω υπερβολικό αυτό. Ήμασταν καλεσμένοι, μας φροντίσανε, μας καλέσανε, μας κοιμήσαμε, φάγαμε πολύ ωραία, περάσαμε φανταστικά. Το βρίσκω λίγο υπερβολικό, δεν το είδα, δεν το άκουσα, δεν το ξέρω. Αλλά το βρίσκω υπερβολικό. Και τους βρίσκω και τους δύο γλυκύτατους. Δεν τους ήξερα, δεν τους είχα ζήσει", απάντησε η Βίκυ Καγιά, όταν ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια, από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Εμείς από την πλευρά μας, κρατάμε από το ταξίδι το πολυτελές ξενοδοχείο και την παρακάτω εμφάνιση της Αθηνάς με μαγιό. Τι κι αν είναι μητέρα δύο μικρών παιδιών; Η εντατική γυμναστική που ξεκίνησε φαίνεται αποδίδει και με το παραπάνω.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ