Follow us

Γιάννης Πάριος | Ο έρωτας στη ζωή του

Ο Γιάννης Πάριος έχει επιστρέψει στη μουσική σκηνή του "Παλλάς"

MissBloom TEAM
ΠΑΡΙΟΣ

Ο Γιάννης Πάριος είναι μία από τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού και έχει χαρακτηριστεί ως ο "τραγουδιστής του έρωτα".

Παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου έκανε πρεμιέρα στη μουσική σκηνή του Παλλάς για περιορισμένες εμφανίσεις με τη μουσική παράσταση "Έρωτας είναι θαρρώ".

Αλήθεια τι έχει δηλώσει ο ίδιος για τον έρωτα; Ένα απόσπασμα από συνέντευξή που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" αναρτήθηκε στα social media. Ο Γιάννης Πάριος ακούγεται να λέει το 1997: "Ο έρωτας ο τελευταίος του ανθρώπου θα πρέπει να είναι ο δυνατότερος και αυτός που θα του μείνει. Και ελπίζω στη ζωή μου ο τελευταίος μου έρωτας να είναι αυτός που θα επιλέξω εγώ. Για αυτό δεν λέω ποτέ ποιος είναι ο τελευταίος. Για αυτό δεν λέω ερωτεύτηκα τόσες φορές στη ζωή μου. Μπορεί μετά από χρόνια να σου πω ότι ερωτεύτηκα 5 φορές στη ζωή μου. Η καμία φορά στη ζωή μου. Αυτό θα φανεί. Αυτό θα το καταλάβω μόνο εγώ. Το σίγουρο είναι και το αυτονόητο είναι να ερωτευτεί κανείς. Ή να νομίζει ότι ερωτεύτηκε και αυτό καλό είναι".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ