Follow us

Εριέττα Κούρκουλου | "Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί"

Η Εριέττα Κούρκουλου έκανε μία ανάρτηση σχετικά με την είδηση της ψήφισης του νόμου και προφανώς δέχτηκε ανάμεικτα σχόλια.

MissBloom TEAM
ΕΡΙΕΤΤΑ

Ο πολιτικός γάμος των ομόφυλων ζευγαριών και η δυνατότητά τους να υιοθετήσουν παιδιά- όχι όμως με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή- έγινε νόμος του κράτους με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της Πλεύσης Ελευθερίας και της Νέας Αριστεράς.

Η Εριέττα Κούρκουλου έκανε μία ανάρτηση σχετικά με την είδηση της ψήφισης του νόμου και προφανώς δέχτηκε ανάμεικτα σχόλια. Εκείνη δημοσίευσε ένα αρνητικό σχόλιο γράφοντας: "Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί".

Τα μηνύματα που δέχτηκε έγραφαν: "Για κλάματα είμαστε. Τι να πούμε; Μπράβο τώρα; Προσωπικά είμαι αντίθετη. Γιατί πρέπει να κάνουν γάμο; Τα παιδιά και τα εγγόνια μας έχουν να δουν πολύ άσχημα πράγματα".

Η Εριέττα της απάντησε: "Γιατί έχουν το δικαίωμα να επισημοποιήσουν την αγάπη τους. Τα παιδιά μας θα ξέρουν ότι έχουν το δικαίωμα να αγαπήσουν όποιον θέλουν. Άτυχα είναι να γίνουν γονείς που δεν θα τα αποδέχονταν ό,τι και αν γίνει".

Εριέττα Κούρκουλου | "Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ