Follow us

Baby Boom | H Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Τι λέει το ρεπορτάζ.

MissBloom TEAM
Ανδρομάχη Instagram

Πριν λίγες μέρες η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης επιβεβαίωσαν τη σχέση τους, η οποία μετρά μόλις λίγους μήνες "ζωής". Τώρα το νεαρό ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real life και της Κορύνας Μανταγάρη.

Το boho σπίτι του Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα είναι λες και βγήκε από το Pinterest

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Ανδρομάχη διανύει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και είναι πολύ ενθουσιασμένη με τη νέα σελίδα στη ζωή της. Αν και οι φήμες περί εγκυμοσύνης κυκλοφορούν εδώ και αρκετές μέρες στα social media, η ίδια έχει επιλέξει να μην κάνει καμία δημόσια δήλωση σχετικά με το χαρμόσυνο γεγονός καθώς η κύηση βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.

Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης | Η νέα φωτογραφία από το εσωτερικό του ολοκαίνουριου σπιτιού τους

"Αυτό που έχουμε είναι πολύ αληθινό. Ο έρωτάς μας ήρθε από το πουθενά, γνωριζόμασταν από το 2018. Δεν μου περνούσε ποτέ από το μυαλό η σχέση. Καταλάβαινα ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να επικοινωνήσω, κάναμε παρέα, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε ζευγάρι. Η Ανδρομάχη είναι ένας άνθρωπος που σε εμπνέει να του ανοιχτείς. Της έλεγα ό,τι με προβλημάτιζε. Είναι πολύ καλός ακροατής. Εκείνη όμως δεν μου έλεγε και πολλά για τα προσωπικά της" είχε πει σε συνέντευξη του στο OK ο Γιώργος Λιβάνης μιλώντας για τη σχέση τους. Κάπου εδώ να σου θυμίσουμε ότι οι δυο τους έβγαλαν πρόσφατα μαζί τραγούδι στο οποίο μιλούν για τον έρωτά τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ