Follow us

Φωτεινή Αθερίδου | H σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα

Η Φωτεινή και ο Κωνσταντίνος έχουν φτιάξει μία όμορφη οικογένεια.

MissBloom TEAM
Φωτεινή Αθερίδου Instagram

Μπορεί να είναι ηθοποιός, κόρη διάσημου Έλληνα, επίσης ηθοποιού, και άκρως ενεργή στα social media, αλλά η αλήθεια είναι ότι τη Φωτεινή Αθερίδου σπάνια τη βλέπουμε με τον σύζυγό της και πατέρα των δύο της παιδιών.

Η νεαρή μητέρα, η οποία τον περασμένο Μάιο έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, συνηθίζει να μας μεταφέρει καθημερινές της στιγμές με τα δύο της αγοράκια αλλά και στιγμιότυπα από τη δουλειά της, έχοντας γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητή στο ελληνικό κοινό.

Ο αγαπημένος της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας από την άλλη, ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός, αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, και προτιμάει να εκφράζεται μέσα από τη δουλειά του. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια, ενώ όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν η Φωτεινή, ο γάμος δεν ήταν ποτέ στα σχέδιά τους.

Φωτεινή Αθερίδου | "Αν δεν είχα κρατήσει το μωρό, θα είχα μετανιώσει φρικτά"

Χθες το βράδυ, ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε σε μία πολύ σπάνια δημόσια εμφάνιση, και πιο συγκεκριμένα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και την πρεμιέρα της παράστασης "Η Αξία της Ζωής". Μάλιστα πόζαραν και για τον φακό του NDP μαζί με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη.

Φωτεινή Αθερίδου | H σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ