Follow us

Βασίλης Παπακωνσταντίνου | "Πολιορκούσα την Ελένη Ράντου, αλλά δεν έπεφτε"

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλά για τις γυναίκες της ζωής του- την Ελένη, την κόρη και τη μητέρα του-, τα φτωχικά παιδιά χρόνια και τους ήχους που τον μάγευαν από μικρό.

παπακωνσταντινου

"Την είχα δει σε μία εκπομπή και μού είχε κάνει εντύπωση ο τρόπος που έπαιζε, είπα "κοίτα τι αμεσότητα έχει" κι εγώ για να ερωτευτώ θα πρέπει να θαυμάζω. Σύχναζε λοιπόν σ' εκείνο το μπαρ κι εγώ πήγαινα με τον Χριστόφορο τον κιθαρίστα μου και την κοίταζα, δεν της είχα μιλήσει. Έβαλα τον Χριστόφορο να πάρει το τηλέφωνο από τον ιδιοκτήτη, γιατί ντρεπόμουν και του είχε πει "πώς πάει σήμερα;, Τίποτα σε Ράντου έχουμε;". Τελικά κάποια στιγμή μιλήσαμε, την πολιορκούσα, αλλά δεν έπεφτε, τελικά όμως έπεσε" είπε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για την Ελένη Ράντου, που έμελλε τελικά να γίνει η σύντροφος της ζωής του.

Έπειτα, μίλησε για την κόρη του, τη Νικολέτα. "Έπειτα ήρθε η Νικολέτα, τρελάθηκα πραγματικά. Είχα τη δική μου κόρη" είπε με συγκίνηση ο Παπακωνσταντίνου.

Εφ' όλης της ύλης μίλησε ο τραγουδιστής στην εκπομπή "Στιγμές" στον Μάνο Νιφλή και μάλιστα μοιράστηκε και αναμνήσεις από την παιδική του ζωή. "Θυμάμαι τα ακούσματα της Φύσης, το θρόισμα των φύλλων, τον αέρα, τη βροχή, κάποιες φορές το χιόνι και οι ήχοι της φύσης με είχαν εντυπωσιάσει. Έπειτα με εντυπωσίασε η φωνή της μητέρας μου. Τραγουδούσε σαν ένα κελάρυσμα μικρού ποταμιού, υπέροχη φωνή. Προσπαθούσα να τραγουδήσω μαζί της. Και την ξενυχτούσα ζητώντας της να τραγουδήσει κι άλλο. Το πρωί έπρεπε όμως να πάει στα χωράφια" θυμάται ο τραγουδιστής.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ