Follow us

Πώς είναι η ζωή με μία αόρατη αναπηρία; Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Γιάννας Τερζή

Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή "Krima" της Zoe Pre.

MissBloom TEAM
Γιάννα Τερζή Instagram

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε χθες, μέσω του της εκπομπής της Zoe Pre, "Krima" στο Youtube, η Γιάννα Τερζή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και κόρη του Πασχάλη Τερζή, μίλησε αναλυτικά για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας της, που ήταν και η αιτία της απουσίας της από το τραγούδι και τις εμφανίσεις.

"Μου πήρε τρία χρόνια για να μιλήσω γι' αυτό", είπε αρχικά η Γιάννα στη Ζoe. "Έκανα ένα χειρουργείο στον νωτιαίο μυελό και ακόμα και σήμερα δεν ξέρω αν ο όγκος που είχα ήταν καλοήθεια ή κακοήθεια. Για την ακρίβεια σε αυτά τα πράγματα υπάρχουν τρία grades. Το δικό μου ήταν νούμερο δύο. Ούτε απόλυτα καλοήθες αλλά ούτε και κακοήθες", συνέχισε η τραγουδίστρια.

Πρωινή περιπέτεια για την κόρη του Πασχάλη Τερζή - "Ευτυχώς τον κράτησαν"

"Ήμουν τυχερή που πήγα σε γιατρό που δεν με άφησε παράλυτη. Όταν βγαίνεις από το χειρουργείο από τη μέση και κάτω είσαι παράλυτη και για ενάμιση χρόνο τα πράγματα είναι δύσκολα. Έπρεπε να τα κάνω όλα από την αρχή, να περπατάω, όλα. Δεν μου άφησε κάποιο κουσούρι. Τον πρώτο καιρό παίρνεις ηρεμιστικά και αντικαταθλιπτικά. Ζω με ένα μόνιμο μούδιασμα και αυτό είναι σαν μόνιμη αναπηρία".

Ολοκλήρωσε την εξομολόγησή της με μία αναφορά στην αόρατη αναπηρία και πώς είναι να ζεις με αυτή: "Θα ήθελα να μιλήσω και να βοηθήσω τον κόσμο σχετικά με τις αόρατες αναπηρίες, διότι είναι πιο ύπουλες. Η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη σε παραστατικά όπως το δικό μου. Δεν υπάρχει εξειδίκευση, γιατί είναι λίγα τα περιστατικά. Εγώ έχω πάρει τον χρόνο μου να ξαναδώ πώς θα γυρίσω στον αυθεντικό εαυτό μου και να γίνω αυτό που πραγματικά είμαι. Θέλω να προστατέψω τον εαυτό μου από το να φέρνω κοντά ταξικά πράγματα".

Δείτε το βίντεο παρακάτω:


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ