Follow us

Η εντυπωσιακή ομοιότητα του 4χρονου Archie με τη μητέρα του

Η Δούκισσα του Σάσεξ είχε τα ίδια καστανά μάτια και παρόμοια χαρακτηριστικά σε εκείνη την ηλικία με τον γιο της και η ομοιότητά τους είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

archie

Τα μωρά συνηθίζουν να μοιάζουν στους γονείς τους όταν ήταν στην αντίστοιχη ηλικία και μία νέα φωτογραφία της Δούκισσας του Σάσεξ, Meghan Markle από την μωρουδιακή της ηλικία, αναδεικνύει την απίστευτη ομοιότητά της με τον 4χρονο γιο της, Άρτσι. Στο στιγμιότυπο, η μικρή Megha κοιτάζει κατάματα τον φακό, φορώντας ένα μαύρο hoodie. Η Δούκισσα του Σάσεξ είχε τα ίδια καστανά μάτια και παρόμοια χαρακτηριστικά σε εκείνη την ηλικία με τον γιο της και η ομοιότητά τους είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Η φωτογραφία είδε το φως της δημοσιότητας στη Daily Mail και την έδωσε η ξαδέρφη της Meghan, Shawn Johnson, 43 ετών. Η Johnson μίλησε για τα παιδικά τους χρόνια και χαρακτήρισε την ξαδέρφη της ως ένα γλυκό και ευγενικό παιδί. "Πάντα μας φρόντιζε και νοιαζόταν ώστε όλα είναι να εντάξει", είπε η Shawn που σήμερα εργάζεται ως γραφίστρια και ζει στην Καλιφόρνια. Μπορεί να ζουν κοντά αλλά σήμερα δεν κρατούν επαφές καθώς έχουν να συναντηθούν από κοντά περίπου 20 χρόνια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ