Follow us

Η Chiara Ferragni και ο Fedez χώρισαν έπειτα από 5 χρόνια γάμου

Τίτλοι τέλους για ακόμη ένα dream - ή και όχι - διάσημο ζευγάρι.

MissBloom TEAM
Chiara Ferragni Instagram

Όταν είσαι η Chiara Ferragni, η πρώτη διδάξασα του, αυτού που αποκαλούμε, influencing, τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και social media, είναι δύσκολο να μπουν. Η ζωή της άλλωστε, είναι το Instagram και το Tik Tok, στα οποία έχει εντάξει και την άλλη της μεγάλη αγάπη: Την οικογένειά της.

Μόνο που οι πρόσφατες φήμες για την προσωπική της ζωή, φαντάζουν όλο και πιο αληθινές. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, η ιταλίδα inluencer και πολυεκατομμυριούχος και ο μουσικός σύζυγός της, Fedez, δεν είναι πια μαζί!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν 5 χρόνια, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει και δύο πανέμορφα παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Από την αρχή της σχέσης τους, η κάμερα και η φωτογραφική μηχανή ήταν ο μόνιμος ακόλουθός τους, κάτι που συνέβη και με τις ανακοινώσεις των δύο εγκυμοσύνων, αλλά και τις γεννήσεις των παιδιών τους.

Άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι ο Fedez δεν στήριξε την Chiara όσο εκείνη θα περίμενε, στο πρόσφατο και πολύ γνωστό πια, σκάνδαλο με το περιβόητο panetone. Για να γίνουμε πιο ακριβείς, η φιλανθρωπική κίνηση Pandoro x Chiara Ferragni, στην οποία ουσιαστικά διαφήμιζε panetone, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα πήγαιναν σε ιδρύματα ενόψει Χριστουγέννων, αποδείχθηκε απάτη, μιας και όπως φάνηκε, τα χρήματα, πήγαν τελικά στην Influencer.

Το σκάνδαλο που ξέσπασε ήταν μεγάλο ενώ ακόμα και σήμερα, η υπόθεση δεν έχει ακόμα διαλευκανθεί. Ο Fedez λοιπόν δεν στήριξε τη σύζυγό του στην περιπέτειά της αυτή, την ίδια στιγμή που εκείνη, δύο χρόνια πριν, του στάθηκε "βράχος" στο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Παρακάτω η απολογία της Ferragni μέσω social media:

"Ήμουν πάντα πεπεισμένη ότι όσοι είναι πιο τυχεροί έχουν ηθική ευθύνη να κάνουν το καλό. Αυτό είναι που διδάσκω στα παιδιά μας. Όπως επίσης ότι μπορεί κανείς να κάνει λάθη και ότι, όταν συμβαίνει αυτό, πρέπει να το παραδεχτεί και αν είναι δυνατόν, να τα διορθώσει. Αυτό είναι που θέλω να κάνω τώρα - να ζητήσω συγγνώμη και να κάνω μια συγκεκριμένη χειρονομία. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη και να κάνω τη χειρονομία μου συγκεκριμένη: Θα δωρίσω 1 εκατ. ευρώ στο Regina Margherita για την υποστήριξη της θεραπείας των παιδιών. Αλλά αυτό δεν αρκεί: το κάνω αυτό δημόσια επειδή συνειδητοποίησα ότι είχα κάνει ένα επικοινωνιακό λάθος. Ένα λάθος που θα διαφυλάξω στο μέλλον, διαχωρίζοντας πλήρως το όποιο φιλανθρωπικό έργο, το οποίο πάντα έκανα και θα συνεχίσω να κάνω, από τις εμπορικές δραστηριότητες. Διότι, ακόμη και αν ο τελικός στόχος είναι καλός, αν δεν έχει υπάρξει επαρκής έλεγχος της επικοινωνίας, μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις. Όπως έχω ήδη δηλώσει τις τελευταίες ημέρες, θα αμφισβητήσω το πρόστιμο της AGCM επειδή το θεωρώ δυσανάλογο και άδικο. Το καλόπιστο λάθος μου ήταν να συνδέσω μια εμπορική δραστηριότητα με μια δραστηριότητα αλληλεγγύης. Δυστυχώς μπορεί κανείς να κάνει λάθη, λυπάμαι που το έκανα και αντιλαμβάνομαι ότι θα μπορούσα να είμαι πιο προσεκτική".

Ο Ιταλός μουσικός μάλιστα, φέρεται να έχει εγκαταλείψει το πολυτελές διαμέρισμα του ζευγαριού στο Μιλάνο και να βρίσκεται με τη βοηθό του στο Μαιάμι. "Από το περσινό Sanremo, η ιστορία αγάπης μεταξύ τους είχε πέσει στα βράχια, αλλά η influencer είχε αναβάλει κάθε υποχρέωση, για να είναι κοντά στον άρρωστο σύζυγό της. Όταν βρέθηκε σε μπελάδες εκείνη όμως, ο Fedez ήταν λιγότερο υποστηρικτικός, κατηγορώντας την για το γεγονός ότι τα νομικά της προβλήματα επηρέαζαν και τη δική του επιχείρηση. Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Fedez ανέβασε τους τόνους, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια ο ράπερ έφυγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε από το σπίτι", αναφέρει ιταλική ιστοσελίδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ