Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Φωτογραφία από το πολυτελές σαλόνι του σπιτιού της όπου λατρεύει να περνάει τον χρόνο της

Δες το ευρύχωρο και ηλιόλουστο σαλόνι της.

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να είναι μια πολυάσχολη γυναίκα, με τον χρόνο της να μοιράζεται μεταξύ γυρισμάτων, ενασχόλησης με τις δικές της επιχειρήσεις και, φυσικά, τη φροντίδα των παιδιών της, η ίδια ωστόσο πάντοτε επιχειρεί να βρίσκει λίγο χρόνο για να αποφορτίζεται από τις δυσκολίες και το τρέξιμο της καθημερινότητας.

Και τι καλύτερο από το να ξεκουράζεται στον δικό της χώρο, μαζί με την οικογένειά της; Η ίδια έχει δημιουργήσει το πιο cozy σημείο στο ευρύχωρο και πολυτελές σαλόνι της, το οποίο διακρίνεται για τη μοντέρνα αισθητική του - στοιχείο που χαρακτηρίζει εξάλλου και την ίδια την ηθοποιό.

Το 70's σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου | Η ηλιόλουστη γωνιά που λατρεύει να απολαμβάνει τον καφέ της

Πριν λίγες ώρες, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε φωτογραφία με μια άποψη του σαλονιού της, όπου μπορούμε να διακρίνουμε τον ηλιόλουστο και άνετο χώρο: σούπερ φωτεινός χάρη στα μεγάλα παράθυρα αλλά και το φως που μπαίνει από τον δεύτερο όροφο, οι μεγάλοι καναπέδες και πολυθρόνες σε καλούν να χαλαρώσεις με τις ώρες, ενώ το ιδιαίτερο ξύλινο τραπέζι και τα διάφορα διακοσμητικά στοιχεία του χώρου δίνουν ένα ξεχωριστό twist στην ατμόσφαιρα. Εντύπωση προκαλεί ο πολυέλαιος καθώς και ο πίνακας που καταλαμβάνει μεγάλη επιφάνεια του τοίχου.

Δες τη φωτογραφία:

Αθηνά Οικονομάκου | Φωτογραφία από το πολυτελές σαλόνι του σπιτιού της όπου λατρεύει να περνάει τον χρόνο της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ