Follow us

Δανάη Μπάρκα - Φίλιππος Τσαγκρίδης | Απαθανατίστηκαν σε τρυφερό τετ α τετ σε βραδινή τους έξοδο

Η φωτογραφία με το ερωτικό τετ α τετ μεταξύ της παρουσιάστριας και του εφοπλιστή.

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα @danai_barka

Τις τελευταίες μέρες επικρατεί μια έντονη φημολογία σχετικά με τη σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Δανάης Μπάρκα και του πρώην συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππου Τσαγκρίδη. Όλοι αναρωτιούνται αν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους ή αν η σχέση τους είναι μια απλή αλλά δυνατή φιλία, ιδίως μετά την πρόσφατη επίσκεψη της παρουσιάστριας στο εστιατόριο του εφοπλιστή αλλά και τις κοινές τους εξόδους που είναι όλο και συχνότερες τελευταία.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | "Η Μπάρκα επέλεξε να αγνοήσει τις φήμες σχέσης με τον Τσαγκρίδη - Δεν κρύβει τίποτα"

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν ωστόσο από χτες στο διαδίκτυο (και έχουν γίνει ήδη viral) έρχονται να λύσουν το μυστήριο γύρω από τη φημολογούμενη σχέση τους... ή μήπως όχι; Οι εν λόγω φωτογραφίες, που αναρτήθηκαν από λογαριασμό στο Twitter πριν λίγες ώρες, δείχνουν την παρουσιάστρια και τον εφοπλιστή σε ερωτικές στιγμές, ανταλλάζοντας φιλιά στο στόμα, με αφορμή την κοινή τους έξοδο σε κλαμπ της Αθήνας για τα γενέθλια κοινής τους φίλης.

Δανάη Μπάρκα | Η ανθοδέσμη που έλαβε και το μήνυμα όλο νόημα

Στη φωτογραφία με το τρυφερό τετ α τετ σημειώνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Δες την ανάρτηση:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ