Follow us

Τι συμβαίνει με την Kate Middleton; Η λεπτομέρεια που προκαλεί ανησυχία

Τι μας κρύβουν σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της; Οι φήμες πάντως οργιάζουν.

MissBloom TEAM
Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Και ενώ το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν διάγει και τις καλύτερες μέρες του, τα updates σχετικά με την υγεία των Royals δεν είναι και πολύ θετικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής, ο Κάρολος αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, μιας και ο καρκίνος από τον οποίο πάσχει είναι ιδιαίτερα επιθετικός.

Βασιλιάς Κάρολος | Συγκινημένος από τα 7.000 μηνύματα που έλαβε

Παρόλα αυτά, ο Βασιλιάς συνεχίζει τις εμφανίσεις του, ενώ δεν παρέλειψε, συγκινημένος, να ευχαριστήσει το κοινό για την αγάπη και τη συμπαράστασή του. Η δραστηριότητα του Καρόλου, και τα συνεχή updates για την υγεία του - ακόμα και αν είναι σχετικά φτωχά σε λεπτομέρειες - έρχονται σε αντίθεση με την πλήρη εξαφάνιση της Kate Middleton.

Ριζική αλλαγή για την Kate Middleton | Η πρόσληψη που δείχνει ότι ετοιμάζεται για τη νέα εποχή της μοναρχίας

Τι συμβαίνει με την Kate Middleton; Η λεπτομέρεια που προκαλεί ανησυχία

Όπως είναι φυσικό, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εικάζουν ότι πιθανότατα να μην έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί, ή ακόμα χειρότερα, το πρόβλημα να είναι πιο σοβαρό από όσο αρχικά πίστευαν. Μάλιστα στο X - πρώην Twitter - οι φήμες έχουν ήδη αρχίσει να οργιάζουν με τους χρήστες να σχολιάζουν την παντελή έλλειψη ενημέρωσης για την Kate.

"Γιατί τόση μυστικοπάθεια; Ακόμα και μία φωτογραφία της Kate, θα ηρεμούσε κάπως την κατάσταση" σχολιάζει ένας χρήστης με αρκετούς να συμφωνούν. Να υπενθυμίσουμε ότι η επιστροφή της Kate έχει προγραμματιστεί για το Πάσχα, δηλαδή στις 31 Μαρτίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ