Μαρία Κωνσταντάκη | Η σέξι εμφάνιση με κοντή δερμάτινη φούστα και statement καλσόν

Η ηθοποιός ξέρει πώς να αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Είναι ταλαντούχα, πολυπράγμων και άκρως αγαπητή στο ελληνικό κοινό. Η Μαρία Κωνσταντάκη είναι η σπάνια περίπτωση ηθοποιού, που ενώ κάθε χρόνο επαγγελματικά κάνει υπέροχα πράγματα, η προσωπική της ζωή, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα Μέσα.

Η αγαπημένη ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός, η οποία έχει στο ενεργητικό της μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, εμφανίζεται σπάνια και πάντα θα υπάρχει σημαντικός λόγος για να το κάνει. Όπως στην προκειμένη.

Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε στο πάρτι της πετυχημένης σειράς "Έρωτας Φυγάς” στο οποίο ομολογουμένως είδαμε πολλά αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα. Η Μαρία Κωνσταντάκη, η τηλεοπτική Ελπίδα της σειράς, επέλεξε ένα μονοχρωματικό σύνολο το οποίο ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Το μαύρο ζιβάγκο, η μαύρη δερμάτινη κοντή φούστα και οι μαύρες ψηλές μπότες έδεσαν αρμονικά με το statement καλσόν το οποίο ήταν αναμφισβήτητα και το highlight της εμφάνισής της. Η ηθοποιός πόζαρε με τη συμπρωταγωνίστριά της Πέμη Ζούνη και πλήθος άλλων συντελεστών.