Follow us

Φαίη Σκορδά | Εύχεται καλό μήνα με την καλύτερη συντροφιά

Ο προηγούμενος μήνας ήταν ένας πολύ δύσκολος για τη Φαίη Σκορδά

ΣΚΟΡΔΑ

Ο Φεβρουάριος ήταν ένας πολύ δύσκολος μήνας για τη Φαίη Σκορδά και την οικογένειά της καθώς βίωσαν την αιφνίδια απώλεια του πατέρα της, Δημήτρη Σκορδά. Ωστόσο, η αγαπημένη παρουσιάστρια ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον και την άνοιξη που έρχεται και θέλησε να ευχηθεί στους followers της "καλό μήνα". Η Φαίη Σκορδά πόζαρε με ένα χαριτωμένο σκύλο, μέσα στο αυτοκίνητο ενώ φαίνεται εντελώς αμακιγιάριστη και δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε να είχε καλύτερη συντροφιά.

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για το επίπονο διαζύγιο τους, καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, "Ενώπιος Ενωπίω". Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου ήταν κουμπάρος του πρώην ζευγαριού αφού τους είχε παντρέψει.

"Εγώ είμαι ένα παιδί χωρισμένων γονιών. Κι ένα παιδί άσχημα χωρισμένων γονιών. Στα πρώτα χρόνια έμεινα με τη μητέρα μου. Χώρισαν με σύγκρουση. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Πολλά ζευγάρια χωρίζουν με σύγκρουση. Το θέμα είναι ότι για πάρα πολλά χρόνια η μητέρα μου εξαφανίστηκε από τη ζωή μου. Είναι μια πολύ μεγάλη πληγή, η οποία δεν ξέρω αν κλείνει ποτέ", είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Και συνέχισε : "Όταν μία μάνα ή ένας πατέρας, κυρίως η μάνα όμως, φεύγει για πολλά χρόνια βίαια από τη ζωή ενός παιδιού, όταν κάποια στιγμή εσύ καλείσαι -επειδή δεν γίνεται διαφορετικά - να χωρίσεις από τον άνθρωπό σου, το θεωρείς αφενός μια μεγάλη αποτυχία και δεύτερον το σκέφτεσαι διπλά, τριπλά, τετραπλά, μέχρι να πάρεις την οριστική απόφαση. Όταν, δε, αυτό αλλάζει, εσύ φέρεις ένα βάρος, που φέρω κι εγώ ακόμα, ότι πιθανόν τα παιδιά μου να λάβουν το χωρισμό- που ήταν μια κοινή απόφαση, ένας ήρεμος και γλυκός χωρισμός από τη Φαίη- ως ότι ο πατέρας τους τα εγκαταλείπει. Άρα εγώ το αντιμετώπισα πάρα πάρα πολύ δύσκολα. Πήγα σε γιατρό. Δεν ήταν για μένα μία εύκολη περίοδος.

Φαίη Σκορδά | Εύχεται καλό μήνα με την καλύτερη συντροφιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ