Follow us

Ευαγγελία Αραβανή - Σπύρος Λάζαρης | Πολιτικός γάμος λίγο πριν τη γέννηση του γιου τους;

Το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού

MissBloom TEAM
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΑΒΑΝΗ

Μία από τις πιο χαρούμενες περιόδους της ζωής τους διανύουν η Ευαγγελία Αραβανή μαζί με τον σύντροφο της Σπύρο Λάζαρη. Η πρώην παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πρόκειται να καλωσορίσουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί αρκετά σύντομα και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το ζευγάρι αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και διατηρεί την σχέση του απόλυτα προσωπική. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μαντάγαρη, η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σπύρος Λάζαρης έκανε πρόταση γάμου στην Ευαγγελία Αραβανή ανήμερα των γενεθλίων της, δηλαδή στις 20 Νοεμβρίου, εν παρουσία και των τριών παιδιών του από τον πρώτο του γάμο. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι το καλοκαίρι σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πραγματοποιώντας ταυτόχρονα και τη βάφτιση του γιου τους.

Τόσο η Ευαγγελία Αραβανή όσο και ο Σπύρος Λάζαρης θέλουν να πραγματοποιηθεί ο γάμος και η βάφτιση, στο αγαπημένο τους νησί, στον Πόρο, όπου δραστηριοποιείται και ο 43χρόνος επιχειρηματίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ