Follow us

"Μαμά, έρχομαι" | Η Ανθή Βούλγαρη απαντά στα αρνητικά σχόλια για υπερπροβολή της στο ντοκιμαντέρ

Η Ανθή Βούλγαρη δεν άφησε ασχολίαστα όσα ειπώθηκαν για το ντοκιμαντέρ που έκανε για τα Τέμπη.

MissBloom TEAM
Ανθή Βούλγαρη Τέμπη

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την τραγωδία στα Τέμπη, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι. Γι' αυτή την επέτειο, η Ανθή Βούλγαρη δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο "Μαμά, έρχομαι”, το οποίο προβλήθηκε τα μεσάνυχτα της 28ης Φεβρουαρίου, ενώ το Σαββατοκύριακα μεταδόθηκε σε επανάληψη.

Διαβάστε Επίσης

Ωστόσο κάποιοι σχολίασαν αρνητικά την τόση προβολή που είχε η ίδια, μιας και η δημοσιογράφος βρίσκεται σε πάρα πολλά πλάνα που δείχνουν μόνο την ίδια. Η Ανθή Βούλγαρη θέλησε να απαντήσει σε αυτούς μέσα από την εκπομπή "Γεια σου”.

"Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που το αγκάλιασε γιατί φαίνεται ότι δεν έχει ξεχάσει το ζήτημα των Τεμπών. Ήταν ένα 4μηνο ταξίδι έρευνας και ρεπορτάζ και ήταν ένα αποτέλεσμα που βγήκε με πολύ σεβασμό σε αυτό που κάναμε. Δεν είδα το ντοκιμαντέρ στο σπίτι, δεν άντεξα. Στη δουλειά μας πρέπει να είμαστε αμέτοχοι και να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με απόλυτη ψυχραιμία, αλλά αυτό σε ξεπερνάει. Επειδή έπρεπε να μιλήσω με ώρες με αυτούς τους γονείς, δεν γίνεται να μην σε ακουμπήσει, θα μπορούσε να είναι ο καθένας από εμάς. Θα υπάρξει συνέχεια για τα Τέμπη" είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.

Και πρόσθεσε σχετικά με τα σχόλια περί υπερπροβολής της: "Δεν νομίζω πως ισχύει αυτό. Πάντα υπάρχουν αρνητικά σχόλια, δε μπορούσε να αρέσουμε σε όλους. Ο στόχος μας ήταν να γίνει μια δουλειά με απόλυτο σεβασμό. Οι οικογένειες έμειναν ικανοποιημένες με το αποτέλεσμα και ο στόχος ήταν να ακουστεί η φωνή τους και αυτό έγινε. Σαφώς υπάρχουν και στοιχεία που μπορεί να μην άρεσαν σε όλους, το ακούω".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ