Follow us

Η Ελισάβετ Σπανού ποζάρει με crop top στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της – πόσα κιλά έχει πάρει;

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η τραγουδίστρια.

MissBloom TEAM
Ελισάβετ Σπανού Instagram

Τους τελευταίους μήνες η ελληνική showbiz βιώνει ένα πρωτοφανές baby boom, ανάλογο με εκείνο του 2021. Καθημερινά όλο και περισσότερες διάσημες Ελληνίδες κάνουν ευχάριστες ανακοινώσεις, κάτι που μόνο θετικό και όμορφο μπορεί να θεωρηθεί.

Η Ελισάβετ Σπανού λοιπόν, η αγαπημένη τραγουδίστρια, περιμένει με αγωνία το πρώτο της παιδάκι, ενώ φαίνεται να απολαμβάνει το έπακρον την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Ελισάβετ Σπανού | Ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της και μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

"Μπαίνοντας στον 7ο… επίσημα +10κιλα!! και ενώ ανέκαθεν αγαπούσα (και φυσικά αγαπώ) τη γυμναστική και έβρισκα πάντα όμορφο ένα λεπτό (χωρίς υπερβολές) γυμνασμένο γυναικείο σώμα… τελικά ανακαλύπτω πως η ομορφιά στη γυναίκα και στο σώμα της είναι οι καμπύλες της οι καμπύλες που σχηματίζονται για να φιλοξενήσουν μια ζωή αλλά και οι καμπύλες που φυσικά υπάρχουν και μας κάνουν… γυναίκες δεν περίμενα ποτέ ότι θα άλλαζε το σώμα μου τόσο και θα το χαιρόμουν”, έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram, η οποία συνοδευόταν και από μία φωτογραφία της Ελισάβετ, με crop top και κολάν!

Παρά τις αλλαγές στο σώμα της, η πάντα fit τραγουδίστρια, δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή και να μην αγχώνεται για τα κιλά της εγκυμοσύνης, περιμένοντας την κορούλα της.

Εμείς πάντως δεν την έχουμε δει πιο όμορφη!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ