Follow us

Η Δανάη Μιχαλάκη με μαύρο sexy δαντελωτό φόρεμα τέσσερις μήνες μετά τον ερχομό της κόρης της

Η ηθοποιός έχει επανέλθει πλήρως μετά τη γέννηση της κόρης της.

MissBloom TEAM
Δανάη Μιχαλάκη NDP

Μαμά για πρώτη φορά έγινε τον Νοέμβριο η Δανάη Μιχαλάκη, καθώς έφερε στον κόσμο την κόρη της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και από τότε βιώνει την απόλυτη ευτυχία.

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός έκανε μία εμφάνιση το βράδυ της Δευτέρας στο event της Η&Μ και επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο sexy φόρεμα με δαντέλα και κρόσσια, ενώ το look της το ολοκλήρωσε με μαύρα loafers.

Τόνια Σωτηροπούλου - Δανάη Μιχαλάκη

Η Δανάη Μιχαλάκη πρόσφατα είχε βρεθεί καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και είχε μοιραστεί τις σκέψεις της για πιθανή μετακόμιση στην επαρχία και συγκεκριμένα σε νησί.

"Το να μεγαλώνεις σε νησί έχεις μια ελευθερία. Ανοίγανε την πόρτα και μας έλεγαν οι γονείς μου "πηγαίντε και ελάτε σε μία ώρα”. Εδώ στην Αθήνα δεν μπορεί ένα παιδί να έχει αυτή την ελευθερία. Μακάρι να το είχε και η κόρη μου. Δεν αποκλείω να πάμε να ζήσουμε σε ένα νησί, όπως έκαναν και οι γονείς μου. Στερήθηκαν πράγματα αλλά κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Ήξερα ότι το μωρό θα μοιάζει στον Γιώργο, το είχα δει στον υπέρηχο. Είχαμε δει ξεκάθαρα το πρόσωπο. Έλεγα θα μοιάζει στον Γιώργο και με έλεγαν τρελή. Έχουμε βρει όνομα από πριν μείνω έγκυος" είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ